Jeferson Pires oli vakuuttava.
Joni Aitto-oja teki avausmaalin.
Kim Kauppinen avasi maalitilinsä MBKU:ta vastaan.
Anttoni Veteläinen torjui ja avasi varmasti.

FC OPA pelasi vajaan viikon sisällä jo toisen kerran MBKU:ta vastaan. Pisteetä jäivät nytkin sinipaidoille lukemin 3-8 (2-4).

Lähtökohdat ottelulle olivat opalaisittain mielenkiintoisert. Sarjan voitto ja karsinta ykköseen oli varmistunut edellisessä pelissä. Pieniä loukkantumisia oli monella pelaajalla. Kaikki vähänkin loukkaantuneet jätettiin pois kokoonpanosta ja kaiken kukkuraksi valmentaja joutui töihin juuri pelin ajaksi.

Varavalmentaja Heikki Viia selvisi urakasta hyvin. Ensimmäinen maali tuli nopeasti kun Sakari Kiljander tarjosi Joni Aitto-ojalle tekopaikkoja, joista Joni onnistui kerran ajassa 02.46.

Tämän jälkeen nähtiin kentällä mielenkiintoinen näytelmä. Pitkästä aikaa kokoonpanoon saatu Jeferson Pires näytti miten pelataan futsalia ihan rauhassa, ilman kiirettä ja palloa halliten.

OPA:n hurjastelu alkoi ajassa 12.48 kun Pires prässäsi pallon pois valkopaidoilta ja kiskaisi pelivälineen maaliin. Vain kolmetoista sekuntia myöhemmin Pires syötti Niko Junkkarin tekopaikkaan eikä tämäkään vielä riittänyt. Lisää 13 sekuntia ja Anttoni Veteläinen avasi maaliltaan ja Sakari Kiljander viimeisteli tilanteeksi 0-4.

Tämän jälkeen MBKU tuli vielä Juho Mäkitaron kahdella maalilla ja Teemu Mäen toisen puoliajan alussa tekemän osuman myötä FC OPA:n tuntumaan. Mäen kavennuksen jälkeen MBKU:n selkäranka katkesi lopullisesti kun Anttoni avasi toisen kerran maaliltaan ja nyt oli Kim Kauppisen vuoro avata maalitilinsä FC  OPA:n edustusjoukkueessa.

Tämän jälkeen oli maalipaikkoja kolmeen tai neljäänkin lisäosumaan tehtyjen lisäksi. Parhaimman paikan hukkasi Juho Sipilä vaikka muuten kelpo pelin pelasi.

Kuudes maali merkittiin omaksi maaliksi kun Aleksi Paltamaa antoi kulmapotkun ja Aleksi Tuovila blokkasi sen verran MBKU:n pelaajaa, että tämän kautta pallo meni suoraan maaliin.

Seitsemäs maali oli Hannu Pirisen taidonnäyte ja kahdeksas Niko Junkkarin tyhjään maaliin tekemä.

Päivän ottelusta voidaan todeta, että joitain taktisia kömmähdyksiä sattui ensimäisellä puoliajlla, mutta toisella puoliajalla ne korjattiin.

Onnistujia olivat kaikki pelaajat. Erityisesti on kuitenkin nostettava esiin Anttoni Veteläinen, joka pääsi tolppien väliin Pasi Hillin ollessa nyt penkillä lepovuorossa. Anttoni todisti, että joukkueessa on kaksi hyvää maalivahtia.

FC OPA:lla on enää runkosarjaa jäljellä yksi ottelu Rovaniemellä Santa Clausia vastaan. Tämän jälkeen alkaa keskittyminen karsintoihin.