VUOSI PÄÄTTYI ENNÄTYSLUKUIHIN

7.1.2009

Pitkien pyhien vuoksi joulukuu oli FC OPA:n nettisivuilla hiljainen. Tavallista hiljaisemmasta liikenteestä huolimatta koko vuoden kävijämäärä nousi uudelle kymmentuhatluvulle 30043 istuntoon. Kasvua edellisvuoteen kertyi yli 43%.

Vuodelta 2007 peräisin oleva vuosiennätys rikkoontui jo viime syksynä ja myös sekä kuukausi- että vuorokausikeskiarvot kipusivat uusiin huippulukemiin. FC OPA:n sivustoilla oli kuukausittain keskimäärin 2503 ja vuorokausittain 82 istuntoa.

Reilun kolmen ja puolen vuoden aikana FC OPA:n sivuilla on ollut 72246 istuntoa. Mikäli vierailujen määrä pysyy tämän vuoden tasolla, rikkoutuu sadan tuhannen raja joskus ensi syksynä. Vuosikeskiarvo on tällä hetkellä 18000 istuntoa. Kaikkien kuukausien keskiarvo on 1641 ja vuorokausien 53.

Viime joulukuussa istuntoja oli 1572, jossa kasvua edelliseen joulukuuhun on vajaat 20%. Pitkistä pyhistä huolimatta noste riitti kasvu-uralle ja FC OPA:n sivuilla kuukausitilastojen nousu onkin jatkunut katkeamatta koko lyhyen seurahistorian ajan.

FC OPA on edustusjoukkueen osalta ensimmäistä kertaa historiassaan samalla sarjatasolla kuin edellisenä vuotena, joten kasvu jäänee maltillisemmaksi kuin aikaisemmin. Verkkotoimituksella riittääkin haastetta sivuston mielenkiinnon ylläpitämisellä, jotta 30 tuhatta menee rikki tänäkin vuonna.