RETRO ILAHDUTTI KEMPELEESSÄ

6.2.2016

Kapteenit kättelyssä
Kapteenit kättelyssä
Miika Lamberg torjunnassa
Miika Lamberg torjunnassa
Joni Aitto-oja laukaisemassa
Joni Aitto-oja laukaisemassa
Poika ja mies
Poika ja mies
Samaistumista: Esa Saajanto ja Aleksi Tuovila
Samaistumista: Esa Saajanto ja Aleksi Tuovila
Retron vapari
Retron vapari

FC OPA:n nelosessa pelaavat joukkueet pelasivat kolme peliä Kempelehallissa perjantaina. Metro hävisi Realille ja voitti Iltatähden. Retro hangoitteli Iltatähden vieraana ja taipui vasta lopussa.

MetroStarsin otteluista heijastui epätasaisuus. Joukkue pelasi Realia vastaan yhden hyvän puoliajan ja yhden tosi huonon, Sitten taas Iltatähteä vastaan joukkue pelasi koko ottelun hyvällä tasolla.

MetroStarsin onnistujia olivat Hannu Pirinen viidellä tehopisteellä, Tuomas Kudjoi, joka debytoi futsalkentällä, ja Jere Tapio. Jere torjui varmasti ja avasi tehotilastonsa yhdellä syöttöpisteellä.

RetroStars kokeili Iltatähden kestävyyttä illan viimeiseeä ottelussa. Retro pelasi ehkä pelillisesti parasta peliä mitä se on koskaan pelannut. Palloa uskallettiin siirrellä eikä maalintekoon ollut yltiöpäistä kiirrettä, jolla usein vain uhrataan eneergiaa ja lopulta menetetään pallo vastustajalle.

RetroStarsin ehdoton tähti oli Edustusjoukkueen mukana koko kauden harjoitellut Kim Kauppinen. Kim teki kaikki Retron neljä maalia. Hyvää tulea Kimille antoi koko kentällinen ja muutama harmittava tolppalaukaus esti Retroa ottamasta pisteitä.

Linkit tilastoihin ja kuviin löytyvät täältä: Real ja Iltatähti

RetroStars teki taas ennätyksen.

RetroStars perustettiin ainkoinaan Raine Pernun loistavasta ideasta. Alku oli tietysti hankala ja ensimmäinen voitto otettiin vasta viidennelle kaudella ottelussa numero 37. Eikä sen jälkeenkään ole hirveästi pisteitä tullut, mutta...

Retron pelaajilla on ollut hauskaa, peli on parantunut koko ajan ja nyt tehtiin jälleen uusi ennätys. Joukkue pelasi jo 15 ottelun peräkkäin tehden vähintään yhden maalin. ja peli Iltatähteä vastaan oli vasta toinen, jossa Retro on ollut johdossa puoliajalla.

Ensimmäisellä kaudella Retro oli varmaankin maailman huonoin futsaljoukkue. Se teki keskimäärin 0,9 maalia ottelussa ja päästi niitä peräti 19.3. Nykyisellä kaudella, joka on toki kesken, ovat vastaavat luvut 2,2 ja 4,8.

Kyllä harjoittelu kannattaa ja futsal on kivaa.