Hannu Pirinen avasi maalitilinsä kakkosessa.
Juhani Stridin (oikealla) tehot olivat 4+2
Sami Kurosella on varaa hymyyn
Heikki Viian tanssinäytös
Kentän kuumin pelaaja

FC OPA teki selvän pesäeron lauantain kärkikamppailussa FC Kemi AS Monacoa vastaan lukemin 9-1 (4-1).

Ottelun alussa FC OPA pelasi ehkä kauen parasta peliä kymmenen minuuttia ja meni reiluun 4-0 johtoon. Tämän jälkeen pahin into tasaantui ja pelin taso ja tempo laskivat merkittävästi.

Maalinteon aloitti Retu Värri Juhani Stridin syötöstä. Puolentoista minuutin kuluttaua sama parivaljakko teki jo toisen maalin. Nyt roolit olivat vain toisin päin.

Tämä oli vain alkua Juhani Stridin loistavalle pelille. Vanhempien pelimiesten ympäröimänä "Junnu" paukutti lopulta mahtavat teholukemat 4+2. Se olisi ollut seuran ennätys kakkosessa ellei Juha Soronen olisi edellisessä pelissä äitynyt vielä hurjempiin lukuihin.

Toinen nuorisokaartiin lukeutuva pelaaja eli Hannu Pirinen avasi myös maalitilinsä kakkosessa. Cupissa Hannu on toki osunnut pariin otteeseen.

FC OPA:n joukkueessa oli tänään vain vahvoja lenkkejä. Kemiläiset tulivat Ouluun pienellä joukkueella ja pari pelaajaa jätti tai joutui jättämään pelin kesken. Se ei kuitenkaan vähennä FC OPA:n suorituksen arvoa.

Voiton myötä FC OPA jää parin viikon pelitauolle sarjan kärkipaikalla. Kun aamun ottelussa Hercules voitti OsPa:n, on sarjatilanne herkullinen. Teoriassa kolmella joukkueella on mahdollisuus ohittaa FC OPA, mutta se edellyttäisi sinipaitojen häviämistä kaikissa lopuissa peleissä.

Toisaalta jos FC OPA pelaa OsPa:a ja Santa Clausia vastaan kuten ensimmäisellä kierroksella eli voittaa ottelut, jäävät tulevat kaksi MBKU peliä panoksettomiksi. Näin ei kuitenkaan käy koska pelijärjestys on sellainen, että mihinkään spekulointeihin ei ole varaa vaan jokaiseen otteluun on mentävä täysillä.