OLS EHTI KOLMANTENA

18.11.2008

Kokoonpano ensi helmikuun hyväntekeväisyysturnaukseen alkaa muotoutua. Kuuden joukkueen vähimmäistavoitteesta on jo puolet kasassa, kun OLS vahvisti eilen illalla osallistumisensa turnaukseen. Muut varmat nimet ovat FC OPA ja OPS, joten vahvaa paikallisvääntöä on luvassa myös tänäkin talvena.

Puhelimet ja sähköpostit käyvät lähipäivinä kuumina, jotta toinenkin puolikas turnauksen osanottajalistasta saadaan täyteen. Tavoitteena on saada täydennystä lähinnä Ykkösen tasolta, mutta myös Kolmosen joukkueet ovat tapetilla, jos osanottajien korkein sarjataso on Kakkonen.

Edustusjoukkueen harjoitusvastustajat vielä haussa

FC OPA:n harjoituspelikalenteri on vielä osittain auki. Turnauksen lisäksi tavoitteena on kymmenkunta harjoituspeliä, joista vastustaja on selvillä noin puolessa tapauksista.

Harjoituspelikausi alkaa 24. tammikuuta, kun Heinäpään palloiluhallin tekonurmelle vastaan asettuu Kajaanin Haka. KajHa käy Oulussa vierailulla toisenkin kerran, jolloin nousuun tähtäävää joukkuetta kasaavan seuran mukana pitäisivät olla myös uudet ulkomaan avut.

Muut varmat harjoitusvastustajat ovat AC Oulu ja FC YPA. Tällä hetkellä yhteydet ovat auki GBK:hon, JBK:hon ja OLS:aan, joiden kanssa on keskusteltu peleistä, mutta päätöksiä ei ole vielä tehty.

FC OPA saanee vastaansa myös piteålaisen Infjärdens SK:n, joka pelaa Ruotsin II-divisioonassa Norrlandin lohkossa. ISK tulee maaliskuussa leireilemään viikonlopun ajaksi Ouluun ja leirin aikana on tarkoitus pelata vastakkain. Pelin toteutuminen riippuu, saadaanko liikuntavirastolta pelivuoro arki-illalle.