ISOHOOKANA LÄHTEE VAASAN REISSULLE

9.10.2008

Erik Isohookana.
Erik Isohookana.

Haukiputaalainen nuori jalkapalloilija Erik Isohookana on viihtynyt FC OPA:n edustusjoukkueen harjoituksissa pari viimeistä viikkoa. Harjoituksissa käynti realisoituu ylihuomenna, kun Isohookana pukeutuu siniseen pelipaitaan Kakkosen C-lohkon päätöskierroksen ottelussa VPS-juniorit - FC OPA.

Vuosimallia 1990 oleva Isohookana on HauPa:n kuuluisan jalkapallokoulun kasvatteja, mitä FC OPA:ssa edustavat myös Tomi Vainionpää, Juho Sassi ja Mikko Isokangas.

Isohookana on pelannut tämän kauden Kolmosta Tervareissa, mutta vammat ovat haitanneet keskikenttäpelaajan kesää. FC OPA:n valmentaja Jyrki Kylmälä kuvaa Isohookanaa loistavaksi nuoreksi pelaajaksi.

"Harjoituksissa hän on ollut pirteä, mutta tempoon on ollut tottumista. Katsotaan tuleeko ensimmäiset minuutit, tavoitteena se on", Kylmälä kertoo.

FC OPA:n ja Tervarien farmisopimus mahdollistaa nuoren pelaajan siirtymisen joukkueiden välillä, vaikka siirtoikkuna on umpeutunut jo hyvän aikaa sitten. Isohookanan siirto loppusyksyksi tapahtui yksimielisyydessä seurojen välillä. Asiasta sopivat Kylmälä ja Tervarien valmentaja Tapio Haapaniemi.