KAUDEN PÄÄTÖKSESSÄ TARJOLLA HERNESOPPAA

22.9.2008

FC OPA:n kauden viimeinen kotiottelu pelataan kahden viikon kuluttua la 4. lokakuuta. Ouluun saapuu vieraaksi ylivieskalainen FC YPA, joka kilpailee (tällä hetkellä) FC OPA:n ja Norrvalla FF:n kanssa Kakkosen C-lohkon neljännestä sijasta. Ottelu alkaa jo klo 13, koska kentällä on klo 17 alkaen säilymisen kannalta kriittinen ottelu OLS - Kings Kuopio.

GBK-ottelun alla pidetyssä pikapalaverissa päätettiin, että FC OPA - FC YPA -otteluun on vapaa pääsy. Samassa hujauksessa tuli päätetyksi myös, että vaikka nousujuhliin ei olekaan aihetta tänä vuonna, tarjotaan otteluun tulijoille silti ilmaiset hernekeitot.

Hernekeittoa tarjoillaan aidosta soppatykistä ottelun puoliajalla. Lähestyvät kuntavaalit saattavat varata kaupungin tykit, joten vielä 100-prosenttisen varmaa tarjoiltava ruoka ei ole. Jotain purtavaa joka tapauksessa on luvassa ja sen muoto selviää lähempänä ottelua.

FC OPA yrittää selvitä ruokatarjoilusta toisella tavalla kuin viime kauden nousujuhlista. Silloinhan - pääasiassa kolean ja sateisen sään vuoksi - noin puolet katsojista karkasi ruokailtuaan taukoon mennessä, mikä vaikutti negatiivisella tavalla toisella puoliajalla laskettuun viralliseen yleisömäärään. 

Nyt sisäänpääsy ja ruoka on ilmaista, mutta ottelussa peritään poistumismaksu ennen 75. peliminuuttia tapahtuvista karkaamisista. Näin varmistetaan, että suurin osa katsojista on paikalla ei niinkään ruoan vaan myös jalkapallon takia.