PELINAPPULANA SARJAPAIKKATAISTOSSA

27.8.2008

MetroStarsin toiseksi viimeinen kotiottelu pelataan Heinäpään tekonurmella tänään klo 18:30 alkaen. Alunperin peli piti pelata ensin elokuun alussa ja sitten Raatin hiekalla. Paikka kuitenkin vaihtui viime tingassa - onneksi - parempaan alustaan.

Vastustajana tänään on FC RAI, joka kamppailee tiukasti sarjapaikastaan oman kakkosjoukkueensa ja viime ottelussa MetroStarsin lyöneen JS Herculeksen kanssa. MetroStars pääsee isoon rooliin putoamistaistossa, sillä Herculeksen ja FC RAI:n jälkeen edessä on myös FC RAI/2:n kohtaaminen puolentoista viikon kuluttua.

Oma sarjanousu tyssäsi sunnuntaiseen tappioon. Eroa kärjessä olevaan FC Netsiin on kymmenen pistettä ja sen kiinni saamisesta haaveilu neljässä ottelussa on täyttä haihattelua.

Nousun suhteen toivo lankeaakin mahdollisille sarjalaajennuksille, sillä nykyisin joka vuosi Kolmoseen osallistuvien seurojen nimet ratkeavat vasta talvella. Näin ollen kakkos- ja jopa kolmossijakin saattaa osoittautua kultaakin kalliimmaksi. Pyyhe ei siis MetroStarsin osalta ole vielä kehässä.