KRAFT VIERAILULLE PIIPUN JUUREEN

2.8.2008

FC OPA:n tiukkatahtinen peliviikko jatkuu tänään. Ouluun saapuu sarjan kaukaisin vieras Närpes Kraft. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Heinäpään urheilukeskuksessa klo 18:00 alkaen, koska AC Oulun kotiottelun hankala alkamisaika pitää Castrenin ovet säpissä.

Kevätkierroksella joukkueet pelasivat Närpiön Mosedalissa maalittoman tasapelin. Silloin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla FC OPA pelasi kauneinta peliä, mitä oululaissilmä on vuosikausiin livenä todistanut. Kuparinen ei kuitenkaan rikkoutunut ja FC OPA sai tyytyä pistejakoon.

Yksi vierasjoukkueen tärkeimmistä hahmoista oli silloin maalivahti Zladan Vlatkovic, joka kuuluu sarjan parhaimpiin veräjänvartijoihin ja on Närpes Kraftin saranapelaajia.

Toinen tärkeä mies Kraftille on Zoran Bogesic, joka on kahden ja puolen vuoden aikana paukutellut maaleja Kakkosen C-lohkossa huikeat 42 kappaletta. Täytyykin ihmetellä, miksi tätä miestä ei ole ylempiin sarjoihin vielä viety.

FC OPA:n osalta kokoonpanossa ei ole tapahtunut mitään rajuja mullistuksia. Alex Arinze palaa yhden ottelun pelikiellostaan takaisin rosteriin. Loukkaantumistilanne on entisenlainen. Luottotoppari Augustine Jibrin toipuu hiljakseen tulehduksesta reisilihaksessa nivusen lähellä. Kokoonpanossa mies on, mutta pelaako, on taas ihan eri kysymys.