METRON OTTELUKALENTERIIN MUUTOS

9.7.2008

MetroStarsin ja FC Kurenpoikien kohtaaminen Pudasjärvellä siirtyy kolmella päivällä aikaisemmaksi. Ottelu pelataan ke 6. elokuuta alustavan sopimuksen mukaisesti klo 19 alkaen Suojalinnan nurmikentällä Pudasjärvellä. Alkuperäinen päivämäärä oli la 9. elokuuta. Siirto vaatii vielä piirin leiman, ennen kuin se saa lainvoiman.

Siirtopyynnön taustalla on FC Kurenpoikien pelaajan häät, jonne osa joukkueesta on saanut kutsun. MetroStarsille ottelusiirto myös sopii, sillä alkuperäisenä viikonloppuna pelataan Oulussa Puulaakin SM-turnaus. OEK:n järjestämä turnaus on perinteisesti vienyt runsaasti alasarjojen pelaajia, joten ainakaan nyt ei ole pelkoa pelaajakadosta. Sitä sen sijaan voi aiheuttaa arkipäivä vieraskentällä, mutta se riski on otettava.

MetroStars palaa harjoituksiin ensi perjantaina. Ensimmäinen syyskierroksen ottelu on la 19. heinäkuuta, kun MetroStars matkustaa Kajaaniin Spartakin vieraaksi. Seuraava kotiottelu on ke 23. heinäkuuta, jolloin Spartakin vastavierailu Oulussa sulkee kevätkierroksen lopullisesti.