UUSI KOMEA PÄIVÄENNÄTYS SYNTYI

1.7.2008

Kesäkuu oli FC OPA:n nettisivuilla totutun vilkasta aina juhannusviikon alkupäiviin saakka. Tavanomaista huomattavasti vilkkaampi alkukuu nosti kävijämäärää tuntuvasti, mutta erittäin hiljainen loppukuu esti uuden kuukausiennätyksen synnyn. Kesäkuussa seuran nettisivuilla rekisteröitiin 3543 pidempään kestänyttä istuntoa.

Vaikka kesäkuun kävijämäärä ei ennätykseen asti yltänyt, löytyy kuun tilastoista paljon muuta positiivista. Kokonaismäärä yltää tilastoissa toiseksi heti viime toukokuun, josta kesäkuu jäi reilut 300 istuntoa. Kasvu viime kesäkuuhun nähden oli suurinta tänä vuonna. Kävijämäärät lähes kaksikertaistuivat kasvuprosentin ollessa yli 93.

Positiivisten tapausten aallon harjalla oli uusi päiväennätys, joka korjaantui  kertalaakista ja kipusi yhden kerroksen ohi kokonaan uusille sataluvuille. Entinen toukokuussa tehty ennätys 181 on nyt 315, joka rekisteröityi laskuriin TUS-ottelun jälkeisenä päivänä ma 16. kesäkuuta.

Päiväennätys rikkoutui kertaalleen jo ma 2. kesäkuuta, kun sivuilla oli 184 istuntoa. Hienoihin lukuihin päästiin myös ti 17. kesäkuuta, jolloin istuntojen määrä oli 218. Kaiken kaikkiaan kesäkuu miehittää kolmea kärkipaikkaa vilkkaimpien päivien tilastossa.

Nurjemmalla puolella kesäkuun loppupuoli aina juhannusviikon puolivälistä viime perjantaihin saakka oli hiljaista. Alkukuussa vain yhtenä päivänä jäätiin alle sadan istunnon. Loppukuusta lukemat taantuivat viime vuoden tasolle, mikä siis esti uuden kuukausiennätyksen synnyn. Hiljaisinta oli juhannusaattona ja -päivänä, jolloin istuntoja oli alle 40.