KOTIOTTELU PÄÄTTÄÄ KEVÄTKAUDEN

13.6.2008


MetroStarsin kevätkauden viimeinen ottelu pelataan huomenna. Joukkue saa kotiryhmänä vastaansa Oulun Reippaan Lintulassa klo 12:30 alkavassa ottelussa. Sen jälkeen joukkue käväisee saunassa ja kirmaisee löylyistä pitkälle kesälomalle. Paluu kentille tapahtuu heinäkuun puolivälin jälkeen Kajaanissa.

MetroStars on kohdannut kaikki joukkueet lukuunottamatta Kajaanin Spartakia, jonka vastainen ottelu peruuntui "linja-autonkuljettajan jouduttua sairaalaan". PaTe on ollut vastassa jo kahdesti, joten kevätkierroksen päätteeksi tilille jää sopivasti 11 pelattua ottelua.

MetroStars lähtee sarjajohtajana otteluun ja on voiton tullessa sitä myös edelleekin. Ykköspaikka haihtuu takuuvarmasti kuin tuhka tuulee ennen lomalta paluuta, sillä muut tahkovat sarjaotteluita aina heinäkuun korville saakka.

Tällä hetkellä MetroStarsilla on 10 ottelua ja 21 pistettä. Toisena tulee Ajax Sarkkiranta 11 ottelulla ja 19 pisteellä. Lähimmät uhkaajat löytyvät vielä alempaa. Kolmantena oleva, tasapelikoneeksi ajautunut FC Nets ei ole hävinnyt vielä kertaakaan, mutta se on pelannut vasta 8 ottelua ja sillä on hyvät mahdollisuudet nousta kärkeen ennen kesätaukoaan.

Neljäntenä oleva FC Kurenpojat ja kuudentena oleva FC Raahe ovat seuraavaksi pahimmat uhkaajat. Pudasjärveläisten riveissä on koettu vasta yksi ja FC Raahen paidassa kaksi tappiota. FCK on pelannut yhdeksän ja FC Raahe kahdeksan ottelua. OuRe on viidentenä viidellä voitolla ja kolmella tappiolla.