KAIKKI NETTIENNÄTYKSET UUSIKSI

4.6.2008

Toukokuusta odotettiin vilkasta aikaa FC OPA:n nettisivuilla, mutta kaikki odotukset ylittyivät reippaasti. Kyytiä saivat niin kuukausi- kuin päiväennätyksetkin ja luonnollisesti katkeamattomana alusta saakka jatkunut kuukausikasvu ei pysähtynyt nytkään.

Kuukausiennätys siirtyi uudelle tuhatluvulle, kun toukokuussa kävijälaskuri rekisteröi 3870 pitempään kertynyttä istuntoa. Edellinen ennätys viime kuulta parani reilulla 1400 istunnolla ja kasvua viime vuoden toukokuuhun kertyi yli 60%.

Alustavat lukemat kesäkuun ensi päiviltä lupaavat sen verran hyvää, että ennätyskirjoja kirjoitetaan uusiksi jo seuraavassa nettijutussa.

Myös päiväennätys meni uusiksi. Itse asiassa toukokuu oli niin vilkasta, että aiempi sadan päiväistunnon raja kääntyi päälaelleen. Kun ennen oli tiukkaa ylittää sadan maaginen haamuviiva, oli toukokuussa vain kuusi päivää jolloin jäätiin alle sadan.

Päiväennätys (143) meni rikki jo 3. toukokuuta, kun istuntoja rekisteröityi 166. Uusi ennätys näki päivänvalon pari viikkoa myöhemmin, kun FC OPA:n sivuilla oli 181 istuntoa 21. toukokuuta. Vanhan lukeman ylitti peräti yhdeksän eri päivää, joten uusi top-taulukko muodostuu kokonaan toukokuun päivistä.