Heikki Viia ja SamikUronen juhlivat maalia.
Niko Junkkari teki kaksi maalia.
Pasi Hilli osallistui peliin myös sivurajan tuntumassa.
Mikko Suomela kirmaa karkuun Eetu Vilmuselta.

Jatulissa vieraeillut FC OPA joutui tekemään töitä koko 40 minuuttia kaataakseen HauPa:n lukemin 2-5 (2-2).

Sunnuntain ottelussa FC OPA kärsi ensimmäisen tappion arvonnassa. HauPa pääsi aloittamaan ja ainoa, opalainen, joka koski palloon ennen kuin Pasi Hilli poimi sitä verkosta oli Heikki Viia. HauPa siirteli palloa muutaman syötön verran ja Lauri Haipus laukaisi yllättäen keskisektorista. Heikki Viia koitti ehtiä pallon tielle, mutta osui vain sen verran, että Pasi Hilli ei enää ehtinyt torjumaan. pelin aloitus oli juuri sellaien, jollainen se ei saisi missään nimessä olla.

No kuittaus tuli kuitenkin varsin pian kun Retu Värri ja Juha Soronen taitelivat hienon kuvion ja peli oli tasan.

Tämän jälkeen pelin kuva oli selvä. HauPa sai kyllä pitää palloa ja sommitella, mutta varsinaisiin tekopaikkoihin sitä ei päästetty. Sen sijaan sinipaidat pääsivät laukomaan ja vain hyvän pelin pelannut Juha-Ville Ylinen HauPa:n maalissa esti maalien teon. Toki on myönnettävä, että OPA:n viimeistelyssäkin oli toivomisen varaa.

FC OPA:n maalivahdin urakka ei ole kaikein helpoimpia, sillä kenttäpuolustus toimii pääsääntöisesti hyvin ja Pasi Hilli poimii helppoja palloja. Tässäkin pelissä varsinainen ensimmäinen torjunta tuli vasta kun peliä oli pelattu melkein kahdeksan minuuttia.

Tätä ennen olivat Heikki Viia ja Sami Kuronen tehneet johtomaalin ja odoteltiin seuraavaa osumaa. OPA:n kulmapotku olikin vastustajan vaarallisin tilanne ja Niklas Niskala pyrähti läpiajoon ja tasoitti pelin.

Tämän jälkeen peli näytti uhkaavasti samanlaiselta kuin lauantain MBKU - OsPa peli, jossa MBKU painoi päälle kuin yleinen syyttäjä ja OsPa kuittasi vastaiskuista. Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt.

Pasi Hilli sai toisen varsinaisen torjunnan kun peliä oli pelattu lähes 25 minuuttia. Toki Haupa osui kerran ensimmmäisellä puoliajalla maalin kehyksiin, mutta siitä ei sen enempää syntynyt.

FC OPA:n valmentajan pulssia laski hieman Niko Junkkarin tekemä 3-2 maali, mutta Ylinen kesti muuten kaikki mahdolliset temput ja otti vastaan muutaman kerran koviakin iskuja.

HauPa otti ajassa 37.44 aikalisän alkoi pelata viidellä kenttäpelaajalla. Se haki vetopaikkaa kovin kaavamaisesti ja sinisen puolustus peitti hyvin. Lopullinen niitti tuli ajassa 39.22 kun Niko Junkkari teki toisen maalinsa.

Loppulukemat viimesteli Mikko Suomela lähes maaliviivalta, johon "Sume" kurkotti vielä antaen vähän lilsää vauhtia Heikki Viian tekemän syötönkatkon jälkeiseen purkupalloon.

Kolme pistettä Jatulista oli hyvä palkinto. Sarjatilanne ei kärjen osalta muuttunut vaan Kemi haki pisteet Santa Clausilta ja FC OPA on toisena FC Kemin jälkeen.