KUUKAUSIENNÄTYS MENI RIKKI

5.5.2008

FC OPA:n nettisivujen vajaan vuoden vanha kävijäennätys meni uusiksi huhtikuussa. Viime kuussa seuran sivuilla rekisteröitiin 2455 pidempään kestänyttä istuntoa, mikä on 70 istuntoa enemmän kuin edellisenä ennätyskuukautena viime vuoden toukokuussa.

Ennätyksen rikkouduttua luonnollisesti myös kuukausilukujen kasvun ketju säilyi katkeamattomana. FC OPA:n nettisivuilla on avaamisesta lähtien käynyt jokaisena kuukautena enemmän kävijöitä kuin edellisvuoden vastaavana. Parhaimmillaan kasvu on ollut yli 119% heinäkuiden 2005 ja 2006 välillä sekä pienimmilläänkin 15% huhtikuiden 2006 ja 2007 välillä.

Vaan yksi on ja pysyy sitkeästi. Se on päiväennätys, joka täyttää parin viikon kuluttua tasan vuoden. FC OPA:n videopalvelun avaaminen keräsi nettikansaa 143 istunnon verran koneen ääreen ja tuo luku on pysynyt murtumattomana siitä lähtien.

Huhtikuun parhaimmaksi päiväksi muodostui 29. päivä, jolloin istuntoja oli 119. Lisääntynyt kävijämäärä näkyy kuitenkin maagisen rajan eli sadan istunnon rikkoutumisena. Peräti seitsemänä päivänä oli yli sata istuntoa koossa. Huhtikuun ykköspäivä ylsi ennätystilastossa neljännelle sijalle.