KESKIPOHJANMAALAINEN VASTUSTAJA TARJOLLA

23.4.2008


Palloliiton kilpailutoimen henkilökunta on arponut tänään Suomen Cupin 4. kierroksen otteluparit. Arvonta sai uutta sävyä, kun kaikki kilpailuun ilmoittautuneet liiton sarjojen joukkueet lukuunottamatta UEFA:n cupeihin osallistuvia tulivat mukaan.

FC OPA saa omaan maratontaulukkoonsa uuden vastustajan. Arpa nosti pariksi 3. kierroksen ottelun IFK Jakobstad - Ykspihlajan Reima voittajan. Tiedossa on vierasottelu, koska liiton joukkueet olivat omassa korissaan eivätkä niitä tälle kierrokselle arvottu vastakkain pelaamaan. Alempisarjalaisella on vielä kotietu.

Mahdolliset vastustajat pelaavat kumpikin Keski-Pohjanmaan piirisarjoja. Perinteikäs kokkolalaisseura Reima on Kolmosessa ja IFK Jakobstad pelaa Viitosta. Näiden joukkueiden 3. kierroksen pelipäivää ei ole merkitty Palloliiton tulospalvelusivuille.

Aikaisemmilla kierroksilla IFK Jakobstad on pudottanut FoBK:n 4-0 ja Oulaisten Huiman peräti 8-0. Reima aloitti urakkansa suoraan 2. kierrokselta, jossa se kaatoi paikallisottelussa GBK/2:n niukasti 1-0.

Suomen Cupin 4. kierros on pelattava 6. - 29. toukokuuta välisenä aikana. Voittajat selviävät 5. kierrokselle jonka peliaika alkaa välittömästi edellisen kierroksen päätyttyä ja päättyy 10. kesäkuuta. Arvonta 5. kierrokselle tapahtuu 20. toukokuuta.Lisätietoja: http://www.palloliitto.fi/kilpailu/miehet/suomen_cup_2008/