KAUSIKORTIT MYYNTIIN HUOMENNA

14.4.2008

FC OPA:n kausikorttien myynti alkaa huomisesta lähtien. Myyntipaikkana toimii kansainvälistä rahaliikennettä välittävän MoneyGram Internationalin Oulun toimipiste osoitteessa Torikatu 25 (Valtion virastotaloa vastapäätä, kulmittain Finnkino Plazan kanssa). Myyntipiste on avoinna arkisin klo 18:aan saakka.

Kausikortti maksaa 50€. Perinteisen kortin sijasta se toimii enemmän sarjalippuvihkona ja lisäetuna ovat Suomen Cupin ottelut.

"Kausikortin takaosassa on yhtä monta numeroa kuin on kotiotteluitakin eli 13. Joka kerta tullessa portilla yksi numero rei´itetään", aloittaa urheilutoimenjohtaja Raine Pernu.

"Kortin jippo on se, että ääripäissä omistaja voi käydä katsomassa sillä kaikki kotiottelumme tai tuoda vaikka yhdellä kerralla 13 ihmistä sisään. Kortin ostajalle hyöty - erityisesti taloudellinen - on näin maksimaalinen, koska yksittäisiä lippuja ostamalla ero on hyvin pieni."

Tällaiseen vaihtoehtoon päädyttiin erityisesti myös siksi, että FC OPA haluaa tehdä itseään tunnetuksi mahdollisimman monelle jalkapallokatsojalle. Seura haluaa kerätä hyvän yleisökeskiarvon ensi kesänä eikä sille saa olla esteenä lipun tai kausikortin hinta.

"Täysin käytettyä korttia ei kannata heittää pois, koska sillä pääsee yksi henkilö perinteisellä näyttöperiaatteella kaikkiin cupin kotiotteluihin."

"Ja eiköhän joku bonus tai tempaus vielä kausikorttilaisille kauden aikana keksitä", urheilutoimenjohtaja lupaa.

Portilta ostettavat irtoliput maksavat 5€ ja 3€.