METROSTARS HAASTAA TARMON CUPISSA

5.4.2008


MetroStars korkkaa kilpailukauden huomenna, kun Heinäpään Palloiluhallissa pelattavassa Suomen Cupin 2. kierroksen ottelussa vastaan asettuu Oulun Tarmo. Erotuomariksi otteluun nimetty Simo Kivari puhaltaa alkuvihellyksen klo 10:15.

Asetelmat otteluun lienevät selvät. Reilu kaksivuotias Daavid - MetroStars - haastaa kohta 101-vuotiaan Goljatin - Oulun Tarmon. Haastajan ja haastetun asettelu on selkeä, vaikka joukkueiden välissä ei ole kuin yksi sarjaporras ja MetroStars on tälläkin kaudella pelannut hyviä otteluita Kolmosen joukkueita vastaan.

"Tarmo on hyvä joukkue ja etulyöntiasema on heillä. Paineet ovat kuitenkin heillä, sillä meillä ei ole mitään hävittävää. Voitto on meille vain bonusta", miettii pelaajavalmentaja Emmanuel Etchu.

"Lähdemme pelaamaan hyökkäävää peliä ja annan joukkueen nauttia pelaamisesta."

MetroStars saa jalkeille täyden pöytäkirjallisen miehiä, mutta hyvän alkukauden jälkeen menoa on rasittanut rikkonainen kevät. Harjoittelua on haitannut vuorojen vähyyden ohella myös hiihtoloman ja pääsiäisen lähekkäinen sijainti sekä kylmät säät, jotka pitävät lämmittämättömiä kenttiä poissa käytöstä.

Miehistön vähyys näkyy myös MetroStarsissa, sillä edustusjoukkueen loukkaantumistilanne on vienyt reserveistä kaksi pelaajaa - Henri Karppisen ja Teemu Kähkösen - FC OPA:n harjoittelurinkiin. He kuitenkin tulevat cupin peliin mukaan. Ainoa kysymysmerkki on Timo Heikkilän pelaaminen. Hän kärsii jonkinasteisesta reisivammasta.

Vakiomiehistä tai muuten talvella mukana olleista kokoonpanosta puuttuvat Henri Hakasalo, Aarne Hautajärvi, Jari Heikkilä, Jussi Jarva, Janne Keränen ja Janne Myllylä.

MetroStars ja Oulun Tarmo ovat kohdanneet aikaisemmin kahdesti. Viime keväänä OuTa lähetti MetroStarsin laulukuoroon cupin 3. kierrokselta maalein 3-1, joten tarjolla olisi nyt revanssia. Joukkueiden välinen ensimmäinen ottelu oli harjoituspeli.

MetroStarsin todennäköinen kokoonpano

 5 Jesse Kuusela
 8 Joonas Kauppinen
10 Jaakko Kovalainen
12 Joonas Sohlo
14 Ville Valkama
16 Henri Karppinen
17 Arto Käsmä
19 Mikko Rantala
25 Emmanuel Etchu
28 Kai Kanniainen
31 Tuomo Iinatti
41 Wahbi Baccouche
43 Teemu Kähkönen
44 Teemu Kärenlampi
46 Timo Heikkilä
57 Petri Siltala
58 Olli Orvasto
99 Matti Kullas (mv)