VAKAA JA KOVA KASVU JATKUU

1.4.2008

Toisenlaisista peloista huolimatta FC OPA:n nettisivujen ennätysputki sai jatkoa myös maaliskuussa. Kävijälaskuri rekisteröi sivuilla 2144 pitempään kestänyttä istuntoa, joten samaan kuukauteen osuneet hiihtoloma ja pääsiäinen eivät sanotummin hidastaneet verkossa käyntiä.

Viime vuoden maaliskuussa kävijöitä oli 1504. Kasvuprosentti vuoden takaisesta on helmikuun luvuista taantunut 42,6%:iin, mutta on siltikin erittäin korkea. Aivan hurjin nousu on sentään takana päin, sillä Opastimeen uusitut tilastot kertovat kasvun olleen vilkkaimmillaan lähes 120%.

Maaliskuu 2008 pääsi luonnollisesti myös vilkkaimpien kuukausien listalle. Yli 2100 käyntiä oikeuttaa neljänteen sijaan ja edellinen helmikuu putosi nyt viidenneksi. Samalla rima nousi uudelle tuhatluvulle. Top 5:een pääsee vain kakkosella alkavilla luvuilla.

Päiväennätykset sen sijaan ovat yhä lujassa. FC OPA:n sivuilla sata päiväistuntoa näyttää istuvan tiukasti paikoillaan eikä viime kuussakaan haamurajaa rikottu. Kuukauden vilkkain oli eilinen päivä, jolloin istuntoja oli 99. Hiihtolomalla ja pääsiäisenäkin ihmiset viihtyivät koneen ääressä. Alle 50 istunnon päiviä ei ollut yhtään.