VALINNAN VARAA RIITTÄÄ

4.3.2008


Suomen Cupin ilmoittautumisaika on päättynyt. Perinteiden velvoittamana FC OPA lähettää kilpailuun molemmat joukkueensa. Edustusjoukkue on osallistunut cupiin kaudesta 2006 ja MetroStars kaudesta 2007 lähtien.  

Tänä vuonna Suomen Cupissa on ohjelmassa kahdeksan kierrosta, joiden jälkeen ovat vuorossa välierät ja kolme eri loppuottelua. Tälläkin kertaa suurin osa joukkueista arvottaneen suoraan toiselle kierrokselle.

Ensimmäinen kierros on pelattava 1.-8.4. ja toinen kierros 1.-20.4. välisenä aikana, jolloin MetroStars on tulessa ainakin yhden cupin ottelun verran. Kolmas kierros on ohjelmassa 22.4. - 4.5. ja neljäs kierros, jolloin kaikki liiton sarjojen joukkueet FC OPA mukaan lukien tulevat mukaan, pelataan 6.-27.5.

Kierrokset 1-2 arvotaan piirien sisäisinä ja kierrokset 3-5 ovat alueellisia. Arvontasäännön myötä 361 ilmoittautuneen joukkueen valikoima supistuu MetroStarsin osalta alta pariinkymmeneen potentiaaliseen vastustajaan.

Pohjois-Suomen piirin Kolmosesta mukana ovat AC Kajaani, FC Santa Claus, HauPa, OuTa, Tervarit ja TP-47/2 sekä samantasoiseksi laskettava PS Kemin A-poikien joukkue. Metron lisäksi Nelosta edustavat FC Nets, FC Raahe, FC RAI, FC RAI/2, KemPa, OuRe ja PaTe. Alemmista sarjoista tulevat FC Lepakot, FC Tarmo, IVFC, Kuivaniemen Isku ja PaKa.

Vastustaja ja ensimmäisen ottelun kotijoukkue selviävät ensi viikolla. Cupin kaksi ensimmäistä kierrosta arvotaan Palloliiton toimistossa 11.3.Lisätietoja: http://www.palloliitto.fi/kilpailu/miehet/suomen_cup_2008/