NETTISIVUILLA ENNÄTYSVILKASTA HELMIKUUSSA

3.3.2008

Huima kasvu FC OPA:n nettisivuilla jatkui myös helmikuussa. Kävijälaskuri kirjasi 2107 pidempään kestänyttä istuntoa, joka on yli 70% suurempi määrä kuin viime vuonna vastaavana aikana. Kasvua tammikuuhunkin nähden tuli n. 23%, vaikka normaalisti on totuttu kävijämäärien jopa laskevan ensimmäisestä kuusta toiseen.

Osaksi korkea kasvuprosentti voidaan langettaa helmikuun alussa järjestetyn Hyväntekeväisyysturnaus Kontti 2008:n syyksi. Turnauksen aikana ja sitä ympäröivinä päivinä istunnot hipoivat harvoin esiintyvin sadan molemmin puolin. Turnauksen jälkimmäinen päivä keräsi 120 istuntoa.

Turnaus ei kuitenkaan koko kasvua selitä. Vaikka sen aiheuttamat ennätyslukemat supistettaisiin keskiarvomääriin, olisi helmikuun ennätys rikkoutunut selvästi ja myös edellisen tammikuunkin määrä olisi todennäköisesti jäänyt kakkoseksi.

Helmikuu 2008 pääsi myös ennätystilastoihin. Kävijämäärä ylsi ennätyskuukausien joukossa neljänneksi ja jäi ykköstilaa pitävästä vuoden 2007 toukokuusta 278 istuntoa.

Päiväennätyksissä 3. helmikuuta ylsi peräti kolmanneksi. Edelle jäivät vain viime vuoden toukokuulta videopalvelun lanseeraamisen ympärillä olleet päivät, jolloin istuntoja rekisteröitiin 143 ja 124.

Maaliskuu näyttäisi tähän mennessä rekisteröityjen istuntojen keskiarvon perusteella yltävän niukasti yli viime vuoden lukeman. Kalenterissa oleva aikainen pääsiäinen saattaa kuitenkin sotkea ennätystehtailua. Onkin hyvin mahdollista, että alusta lähtien jatkunut kuukausiennätysten rikkominen loppuu tähän.Lisätietoja: /opastin/internet/