KYMMENELLÄ TREENIMATSILLA KAUTEEN

28.1.2008

FC OPA:n harjoitusottelukalenterin pääsuuntaviivat ovat selvillä. Ensi viikonlopun turnauksen lisäksi edustusjoukkueella on sovittuna kuusi harjoitusottelua lähinnä Ykkösen tai Kakkosen seurojen kanssa.

Harjoitusvastustajiin kuuluvat Ykkösestä AC Oulu ja oululaiskomennukseen siirtynyt, toiseksi korkeimmalle sarjaportaalle noussut PS Kemi. Kakkosen tulevan kauden vastustajista kohdataan OLS, FC YPA, GBK ja kilpailukauteen valmistavassa kenraalissa PK-37.

Hyväntekeväisyysturnauksessa edellä mainituista seuroista vastaan juoksevat AC Oulu ja OLS. Lisäksi tutuksi tulevat OPS:n ja Kolmosessa pelaavan Oulun Tarmon pelikuviot.

Pelikalenteri olisi kaivannut täydennystä eritoten helmikuulle, mutta lukuisat tiedustelut eivät tuottaneet tulosta. FC OPA:lla on alustava yhteisymmärrys pelaamisesta TP-47:n kanssa, kunhan seurat löytäisivät molemmille sopivan päivämäärän. Yksi mahdollinen on helmikuun lopulla, jolloin FC OPA:lla on varattuna keskiviikon päiväpelivuoro Heinäpään Palloiluhallista.

Harjoituspelikalenteri saattaa täydentyä vielä paikallisilla vastustajilla Ykkösestä Kolmoseen, jos tarvetta sekä tilaisuuksia tulee ja luonnollisesti myös pelipaikka ja -aika järjestyy. Ennen sarjan alkamista FC OPA:lla on vielä tilaisuus lämmitellä Suomen Cupin 4. kierroksella.