METROLLE NELJÄ KÄTTÄ PÄÄLLE MIESTÄ

21.1.2008

Olli Orvasto ja Petri Siltala ottivat haasteen vastaan.
Olli Orvasto ja Petri Siltala ottivat haasteen vastaan.

Sitten viime uutisoinnin FC OPA:n reservijoukkue MetroStars on tehnyt herrasmiessopimuksen tulevan kauden pelaamisesta neljän pelimiehen kanssa. Luvassa on kaksi jatkajaa ja kaksi kokonaan uutta miestä.

Viime kauden joukkueesta jatkamassa ovat tuulennopea laituri Mikko Rantala sekä topparina tai laitapuolustajana viihtyvä Jesse Kuusela. Molempien viime kausi oli rikkonainen varusmiespalveluksen vuoksi.

Rantala tulee olemaan todennäköisesti Nelosen Oulun läänin lohkon nopein ja vaikeimmin pideltävä oikea laitalinkki. Kuusela on vahva peruspakki, joka täydentää taidoillaan alakerran kokoonpanoa.

Kokonaan uusia miehiä tulee rinkiin kaksi. He ovat Olli Orvasto ja Petri Siltala, jotka ovat pelanneet alkukauden molemmissa harjoitusotteluissa. Parivaljakko jatkaa pelaamistaan eripituisten taukojen jälkeen.

Pohjois-Suomen piirin nuorisopäällikkönä työskentelevä Orvasto on viimeksi pelannut alasarjoja FC Turun paidassa sekä on aikaisemmin ollut mm. TPS:n A-junioreiden SM-sarjajoukkueessa. Hänen ykköspelipaikka on oikea puolustaja.

Rap-artistinakin tunnettu Siltala on all round -pelaaja, jonka voi istuttaa useammallekin pelipaikalle. Hän on ehtinyt kahdessa harjoitusottelussa kokeilla mm. topparin ja linkin tontteja. Siltala on viimeksi edustanut kaudella 2006 OPS:n A-junioreita.

MetroStarsin jo kertaalleen varmistettu harjoitusottelukalenteri muuttuu. OPS A on perunut helmikuisen harjoitusottelun ja tilalle tullee bussimatka Rovaniemelle FC Muurolan vieraaksi. Myös PS Kemin A-juniorit oli kiinnostunut harjoitusottelusta, mutta tällä kertaa yhteistä päivämäärää ei kalenterista löytynyt.