UUSI HARJOITUSKAUSI KÄYNNISTYI

12.11.2007

Juha-Matti Huovinen oli tyytyväinen uuteen harjoittelupaikkaan.
Juha-Matti Huovinen oli tyytyväinen uuteen harjoittelupaikkaan.

FC OPA pääsi ensimmäisten joukossa korkkaamaan uuden Heinäpään Palloiluhallin. Harjoituskausi käynnistyi parinkymmenen oman ja lainatun pelaajan sekä kirjavan taustajoukon turvin.

FC OPA pääsee uuteen halliin neljästi viikossa. Kakkosessa pelaavien joukkueiden vuorot ovat yhtä aikaa viikon jokaisena päivänä klo 20:45 - 22:00. Harjoituskalenterissa on kullekin yksi 2/3-osan ja kolme 1/3-osan kenttävuoroa. FC OPA pitää vapaapäivää tiistaisin.

Halli ja sen säännöt vaativat vielä käyttäjiltä jonkin verran opettelua sekä sulattelua. Palloiluhallissa ei ole henkilökuntaa vaan käyttö tapahtuu sähköisten järjestelmien turvin. Aulatilan jälkeen portista ja pukuhuoneen ovesta pääsee sisään vain joukkuekohtaisella PIN-koodilla. Jopa suihkutkin toimivat automaattisesti.

Jos oheistiloissa on opettelua, jalkapalloilijalle tärkein tila eli kenttä keräsi pääasiassa kehuja. Hallissa on täysimittainen keinonurmi vihreäsävyisellä kumirouhetäytteellä.

"Kenttä on aika karhea, mutta todella hyvä halli", suitsutti FC OPA:n keskikenttäpelaaja Juha-Matti Huovinen.

"Mukavampi sisällä kuin ulkona ja alusta on paljon parempi kuin Ouluhallissa", Huovinen kehui.

FC OPA:n jatkaa marraskuun aikana avaten tukkoisia paikkoja ja hakien loman aikana hiipunutta tuntumaa. Voimajakson kimppuun joukkue pääsee joulukuussa ja ensimmäiset harjoituspelit pelattaneen aikaisintaan tammi-helmikuun vaihteessa.