TAUSTARYHMÄN PELIKORTIT PIAN KASASSA

8.11.2007

Jyrki Kylmälä.
Jyrki Kylmälä.
Serdar Gür.
Serdar Gür.

FC OPA siirtyy ensi kaudella käyttämään valmennusryhmää, jossa kullakin henkilöllä on selkeä vastuualue ja oma sananvaltansa kollektiivisessa päätöksenteossa.

Ryhmän puheenjohtajana ja vastuullisena vetäjänä toimii päävalmentajana Jyrki Kylmälä, jonka kaksi vuotta ja kaksi sarjanousua sisältänyt pesti FC OPA:ssa saa näin jatkoa.

Valmennusryhmän jäsenistä kaksi muuta on myös nimetty. Päättyneen kauden kakkosvalmentaja, suomalaistunut turkkilainen Serdar Gür jatkaa joukkueen mukana. Fysiikkavalmennuksesta talven aikana vastaa Juho Mikkonen, joka pelasi loukkaantumisten sävyttämää kautta FC OPA:ssa viime kesänä.

Valmennusryhmään tullee vielä 1-3 muutakin nimeä, mutta neuvottelut ovat vielä kesken. Yhden vastuualueeksi kaavaillaan maalivahtivalmennusta ja yhden vastuunottoa FC OPA:n lisäksi myös reservijoukkue MetroStarsin valmentamisesta.

Huoltajina aloittavat Reijo Pyykkö, joka on vastaavia tehtäviä hoitanut aikaisemmin mm. OLS:n naisten edustusjoukkueessa ja OLS Akatemiassa, sekä lentopalloileva hierojaopiskelija Petteri Paukkeri (23).

Jalkapallo-osaamista hallintoportaassa täydentää joukkueenjohtajaksi tuleva Lauri Kauppinen, joka on kaksi viimeistä vuotta valmentanut MetroStarsia. Hänen pesti on vielä ehdollinen, sillä työnantaja Puolustusvoimat saattaa siirtää Kauppisen asemapaikan Mikkeliin.

FC OPA käynnistää harjoittelun valmennusryhmän johdolla ensi maanantaina Heinäpään uudessa palloiluhallissa.