VIIMEISTÄ VIEDÄÄN

15.9.2007


MetroStars jättää tämän kauden osalta jäähyväiset kotiyleisölleen. Toiseksi viimeisellä kierroksella se kohtaa kajaanilaisen FC Tarmon tänään Pateniemen tekonurmella klo 13 alkavassa ottelussa.

Viime viikonloppuna kärsitty tappio Kuivaniemen Iskulle varmisti, ettei MetroStars kamppaile noususta Neloseen. Pattijoen Tempauksen voitettua viikolla IVFC:n varmistui lopullisesti, ettei teoreettinenkaan nousu ole enää mahdollista.

Pelissä on kuitenkin panosta. Näillä sarjatasoilla liikuttaessa on aina joukkueita, jotka eivät halua nousta tai luopuvat paikastaan. Näin ollen kolmostila Viitosessa on vielä tavoittelemisen arvoinen, jos mielii kabineteissa tehtävien sarjapaikkojen siirtojen jonon kärkeen. Täydennyksiä voi hyvinkin olla tulossa, sillä Nelosessa on tällä kaudella pelannut vain 10 joukkuetta.

MetroStars pelaa entisellä miehistöllään. Joonas Vaattovaara on sivussa loukattuaan Kuivaniemellä polvensa, mutta Arto Käsmä on tulossa kokeilemaan nilkkansa kestävyyttä levättyään Oulunsalon ottelusta asti.

Tässä ottelussa MetroStarsin peliä johtaa Serdar Gür, joka tuuraa perhejuhlissa kiinni olevaa Lauri Kauppista. Vihoittelevaa selkää ja kesällä Raahessa revähtänyttä reittä parannellut Gür esiintyy tänään myös topparin tontilla.

Edustusjoukkueen pelaajan Juho Mikkosen häät takaavat sen, ettei MetroStarsin kotiottelussa tänään ole kioskia.