OTTELUOHJELMAAN PIENIÄ MUUTOKSIA

24.8.2007


FC OPA on joutunut osin pakosta ja osin omasta tahdostaan rukkaamaan loppukauden otteluohjelmia. Muutoksen kouriin on joutunut kaksi edustusjoukkueen ja yksi MetroStarsin kotiottelu.

Ensimmäisenä eteen tuleva muutos koskee su 2. syyskuuta pelattavaa Viitosen ottelua MetroStars - PaTe. Ottelu oli alunperin merkitty Heinäpäähän alkavaksi klo 17, mutta nyt se pelataan Pateniemen tekonurmella klo 14. Muutoksella taataan kaikille halukkaille mahdollisuus olla kannustamassa AC Oulua samana iltana voittoon FF Jarosta.

Edustusjoukkueen tärkeä kotiottelu FC Santa Clausia vastaan myöhästyy tunnilla. Su 9. syyskuuta pelattava ottelu alkaa Heinäpään 4:lla klo 13:n sijasta klo 14. Matkustusaikataulujen vuoksi kentälle kiilaa klo 12:ksi B-poikien SM-sarjan ottelu Tervarit-j - TPS.

Kolmosen päätöskierrokseen ke 19. syyskuuta kuuluva ottelu FC OPA - AC Kajaani puolestaan vaihtaa kenttää ja kellonaikaa. Ottelu oli merkitty Heinäpäähän alkavaksi klo 18:30. Almanakan mukaan aurinko laskee tuona päivänä jo klo 19:32, joten valottomalla 4-kentällä ottelua ei voida pelata. Ottelun uudeksi pelipaikaksi on osoitettu Castren ja alkamisajaksi 18:00.