FC OPA SPARRASI TERVARIT-J B1:N KANSSA

26.7.2007

FC OPA ja SM-sarjaan takaportin kautta päässyt Tervarit-j B1 pelasivat tänään harjoitusottelun Heinäpäässä. Tasatulokseen 2-2 (1-1) päättynyt ottelu palveli FC OPA:aa pelituntuman hakemisena tauon jälkeen ja Tervareita tulevaan sarjaan valmistautumisena.

Ottelu pelattiin lämpimässä auringonpaisteessa lyhennettynä versiona, sillä Tervarit-j ahkeroi illalla myös toisen ottelun Oulun Palloseuran ikätovereita vastaan. Lyhyemmästä peliajasta huolimatta tapahtumia riitti hyvin kumpaankin päähän.

Maalinteko alkoi Erik Isohookanan komealla tolpan kautta verkkoon uponneella laukauksella. Kalle Väisänen tasoitti ottelun ennen taukovihellystä. Vain muutama minuutti toisen puoliajan alettua Mikko Mäkäräinen kompuroi torjunnassaan ja Tervarit-j pääsi johtoon oman maalin turvin.

Loppulukemien sinetöinnistä vastasi Pape Thiam. Hänen maanmiehensä Papa Niang onnistui myös maalinteossa, mutta tilanne liputettiin paitsioksi.

FC OPA:n sarjakausi jatkuu ensi keskiviikkona paikallisottelulla Oulun Tarmoa vastaan. OuTa:n isännöimä ottelu pelataan Heinäpäässä klo 18:00 alkaen.