VIDEOPALVELU PÄIVITETTY

6.7.2007

FC OPA:n netti-tv on pitkästä aikaa päivitetty. Palveluun on lisätty kesäkuun alkupuolella pelattujen KPV- ja Tervarit -otteluiden puuttuneet koosteet. Sen sijaan yhteistyössä toteutettua FC OPA - OuTa -ottelua ei vieläkään voida näyttää materiaalin puuttumisen vuoksi.

Netti-tv:n päivitys oli hetken pysähtyneenä, koska tarvittava tila loppui kesken FC OPA:n web-hotellista. Domainkeskus on nyt päivittänyt tarvittavan kapasiteetin uuteen uskoon ja ottelukoosteiden lisääminen loppukauden ajan pitäisi sujua ongelmitta.

Jossain vaiheessa syksyllä tilaongelma tulee jälleen eteen, mutta tarvittava määrä megabittejä uusien otteluiden tieltä vapautetaan poistamalla selaimessa pyöriviä koosteita ja jättämällä vanhoista otteluista vain ladattavat tiedostot.

Tilaongelma ei ole häirinnyt varsinaisten sivujen päivittämistä. FC OPA käyttää Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n tarjoamaa Sporttisaitti -palvelua sivujensa ylläpitämiseen, joten varsinainen sivusto ja netti-tv ovat olleet erillisiä yksiköitä.  

Domainkeskuksen palvelussa sijaitsevat ottelukoosteiden lisäksi vain kävijälaskuri sekä koodi, joka ohjaa selaajan automaattisesti ja huomaamatta osoitteesta www.fcopa.fi osoitteeseen http://fcopa.sporttisaitti.com.