OPASTIN ON AVATTU

5.6.2007

FC OPA:n nettisivuilla on tapahtunut taas jonkin verran muutoksia. Netti-TV:n jälkeen isoin uudistus on Opastimen avaaminen.

Opastin on palsta, joka kertoo moninaisin numerotiedoin ja tilastoin FC OPA:n lyhyestä mutta niin värikkäästä historiasta. Tällä hetkellä palsta on hiukan torso, sillä se sisältää vain tilastoja seuran yleisömääristä.

Kauden edetessä sopivissa hiljaisissa hetkissä tilastoja on määrä lisätä sekä päivittää jo olemassaolevia. Joitakin tietoja tullaan päivittämään kauden aikanakin, mutta useimmat saavat lisäyksensä viimeisten virallisten pelien jälkeen.

Opastimen kesken kauden tapahtuvia päivityksiä ei merkitä etusivulle, vaan päivämäärä merkitään kunkin aihelinkin alle. Etusivulle päivitysmerkintä tulee vain, jos Opastimeen lisätään uusia aihealueita tai tapahtunut päivitys on laaja.

Toinen muutos on tapahtunut ottelusivuilla. Nyt ottelutuloksesta pääsee kaikkien virallisten otteluiden eli sarja- ja cup-pelien otteluraporttiin. Tällä muutoksella välttyy selaamasta tiedotearkistoa, mikäli jokin raportti on jäänyt lukematta.