ARVOITUKSELLINEN TP-47 2 VIERAANA

2.5.2007


FC OPA:n sarjakausi Kolmosessa käynnistyy tänään. Heinäpään tuulitunneliin saapuu vieraaksi toinen sarjanousija TP-47 2. Ottelu alkaa tekonurmella klo 18:30.

Vastustajan nimilista on täydellinen arvoitus ja FC OPA elääkin pelkkien kuulopuheiden sekä huhujen varassa. Pyydettyä kokoonpanolistaa ei koskaan toimitettu eikä TP-47:n kotisivutkaan tunne koko joukkueen olemassaoloa.

Se kuitenkin tiedetään, että 2-ryhmän nimilistalla on erittäin taitavia, hyvillä pelisilmillä varustettuja ja vaarallisia jäähdyttelijöitä aina maan huipulta saakka. TP-47 pystyy juoksuttamaan kentälle mm. Kimmo Halmkronan (liigassa 30/1), Sakari Hiukan (50/0) ja Luiz Antonion (196/94) sekä Pasi Hiekkasen ja Oleg Eprintsevin.

Jäähdyttelijöiden lisäksi TP-47 antanee peliaikaa Ykkösessä pelaavan edustusmiehistönsä vähemmän pelanneille pelaajille sekä loukkaantumisista toipuville, joten takaliite 2 ei anna aihetta vastustajan väheksymiseen tippaakaan.

FC OPA:n kokoonpano on sen sijaan täynnä. Tärkeimmät poissaolijat ovat Timo Heikkilä, jonka työasiat ovat vieneet pelurin ulkomaille sekä nivusvaivasta edelleen kärsivä Aarne Hautajärvi. Kokoonpanon ulkopuolella ovat myös toinen nivusvaivainen Sami Ylimäinen ja murtunutta nenäänsä paranteleva Teemu Kärenlampi.

Vaihtopenkille riittää kuitenkin täysi pöytäkirjallinen miehiä eikä alakertaakaan ole tarvinnut sen kummemmin parsia kokoon. Kansainvälisen pelilupansa kuntoon saanut Rick Hofkamp sekä Mika Koski ovat tänään riveissä ja reservijoukkueesta MetroStarsista mukaan tulee Janne Myllylä. Myös maalintekotaitoa on Metrosta luvassa, kun Joonas Vaattovaara nousee vaihtopenkille.