Toimitsijat taustalla: Tuukka Myllymäki ja Lauri Kauppinen
Verkko sykkyrällä on  mannaa Retu Värrille
Verkko sykkyrällä on mannaa Retu Värrille
Kuviot voi piirtää vaikka valmentajan paitaan
Paitakuvio toimi

FC OPA kohtasi sunnuntai-illan päätteeksi tutun vastustajan OsPa:n. Voitto jäi Ouluun luvuin 11-5 (4-4).

Peli alkoi FC OPA:n kannalta erinomaisesti vaikka ajanottolaitteet vähän vaivasivatkin pelin alussa.

Peliä oli pelattu vajaa kolme minuuttia kun joukkueen kapteeni Sakari Kiljander näytti suuntaviivoja pelille. Sakari vei lujalla laukauksella keskisektorista sinipaidat johtoon.

Lisää tuli ennen kuin kuusi minuuttia oli pelikellossa. Nyt oli Retu Värrin vuoro tehdä maali ilman syöttäjää. Ja vajaa minuutti tästä, niin peli oli jo 3-0 kun Juha Soronen teki Niko Junkkarin esityöstä maalin. Kaikki meni kuin elokuvissa ja 4-0 näki päivänvalon kun parivaljakko Junkkari-Värri heilutti verkkoja ajassa 10.07.

Tämän jälkeen OsPa otti aikalisän ja aloitti takaa-ajon jonka ensimmäinen hedelmä korjattiin jo minuutin pelin jälkeen. Jos OPA oli ollut hyvä ensimmäisen 10 minuuttia, niin saman roolin otti puolestaan OsPa toisen kymmenminuuttisen ajaksi. Niinpä puoliaika päättyi lukemiin 4-4.

Toinen puoliaika alkoi mielenkiintoisesti kun FC OPA otti heti aloitukseen viidennen kenttäpelaajan ja käyttikin sitä suuren osan koko toisesta puoliajasta. Taktiikka toimi ja OsPa olikin varsin aseeton.

Uudelleen johtoon FC OPA meni ajassa 22.36 Retu Värrin tehdessä toisen maalinsa Mikko Suomelan syötöstä. Kolmen minuutin päästä tästä tuli kotijoukkueelle harmittava pallonmenetys ja Jere Moilanen tasoitti jälleen pelin. Se oli kuitenkin OsPa:n viimeinen maali.

Noin minuutti OsPa:n tasoituksesta FC OPA lähti karkuteille eikä ottelun voittajasta ollut epäilystäkään. Epäonnen soturi OsPa:ssa oli Onni Härkönen, josta pallo kimposi omaan maaliin FC OPA:n hienon kuvion päätteeksi. Tämän jälkeen OsPa:n maaliverkkoja heiluttivat vielä Heikki Viia, Sakari Kiljander, Mikko Suomela kahdesti ja Juhani Strid.

Voitto piti FC OPA:n sarjataulukossa kolmantena kun FC Kemi ja MBKU voittivat myös omat ottelunsa. Viikon päästähän FC OPA:n piti alun perin kohdata MBKU, mutta joulukiireet painavat opiskelijoiden ja lääkäreiden elämää niin paljon, että he pyysivät ottelusiirtoa. FC OPA suostui tähän urheilullisin perustein. Onhan se mukavampaa pelata oikeaa joukkuetta vastaan kuin valmiiksi antautunutta ilman maalivahtia olevaa joukkoa vastaan.

FC OPA suuntaa nyt katseensa harjoitteluun ja joulun viettoon. Edustusjoukkue palaa otteluiden merkeissä tositoimiin vasta 6.1.2016.