SUPERVIIKKO ALKAA TÄNÄÄN

17.4.2007

FC OPA:n kummallakin joukkueella on otteluruuhka edessään. Seura esiintyy jalkapalloyleisölle tällä viikolla neljästi, kun sekä edustusjoukkue että MetroStars pelaavat kaksi ottelua.

Peliruuhka alkaa tänään, kun Metro ja Neloseen valmistautuva JS Hercules pelaavat Lintulassa yhteisellä harjoitusvuorolla ottelun. Eurokenttiäkin kolunneen Ville Väisäsen luotsaaman Herculeksen isännöimä peli alkaa klo 20 ja kestää 2 x 40 minuuttia.

Harjoitusottelun ajankohta on hiukan omituinen, sillä Metro aloittaa sarjan jo ensi torstaina kohtaamalla Pateniemen tekonurmella uuden tulokkaan FC RAI 2:n. Ottelun pelaamiseen kuitenkin päädyttiin, koska valmennusjohto totesi sen palvelevan parhaiten pelikuvioiden harjoittelua.

Edustusjoukkueen kenraaliharjoitus ennen kilpailukauden alkua on puolestaan huomenna. FC OPA on OPS:n vieraana Castrenin liiga-areenalla klo 18:00 alkavassa ottelussa. Edustusjoukkueen varsinainen kilpailukausi alkaa ensi sunnuntaina cupin väännöllä Keminmaan Palloa vastaan.

Peliruuhka voi saada jatkoa ensi viikollakin. Varmoja ottelutapahtumia on ainakin kaksi, kun MetroStars kohtaa Suomen Cupin 3. kierroksella joko HauPa:n tai Oulun Tarmon. Ottelu pelattaneen 25. huhtikuuta jossain päin Oulua. Ensi viikon sunnuntaina Metron sarjakausi jatkuu kotiottelulla Inter Välivainiota vastaan.

Jos edustusjoukkue selviää KemPa:sta, pelataan Suomen Cupin 3. kierroksen FC Kiisto 2 - FC OPA todennäköisimmin 26. huhtikuuta Vaasassa tai Mustasaaressa.