SUOTUISA ARPAONNI

8.3.2007


Suomen Cupin kaksi ensimmäistä kierrosta on arvottu Palloliiton toimiston syövereissä. Arpaonni hymyili FC OPA:lle, kun se pääsi viime vuoden tapaan suoraan toiselle kierrokselle ja sai kotiottelun. Näin kävi myös kisan ensikertalaiselle MetroStarsille.

Edustusjoukkueen vastustaja 2. kierroksella on Kolmoseen noussut KemPa, joka kävi näyttämässä osaamistaan talvella Ouluhallissa MetroStarsia vastaan. Cupin ottelu tulee olemaan ensimmäinen seurojen välinen virallinen ottelu.

Kokonaan uutta vastustajaa cup ei tarjoa myöskään Metrolle. Reserviryhmä isännöi FC FC:tä, jota vastaan FC OPA:n joukkueet ovat reilun kaksivuotisen historian aikana pelanneet jo viisi kertaa.

Toisen kierroksen ottelut on pelattava 22. huhtikuuta mennessä. Kolmannen kierroksen arvontapäivä on 12. huhtikuuta ja peliaika alkaa jo 25.4. sekä päättyy vapun jälkeen.

Suomen Cupiin on ilmoittautunut jonkin verran vähemmän joukkueita kuin viime vuonna. Tämän vuoksi ensimmäinen kierros on tynkäkierros ja kunnon rähinät alkavat vasta toiselta kierrokselta.

Osallistujakato varsinkin Kakkosen joukkueiden osalta tarkoittaa myös sitä, että arpaonnen ollessa jatkossakin suotuisa, saattaa FC OPA:lle ja monille muillekin Kolmosen joukkueille olla tie auki yllättävänkin pitkälle. Liiton sarjojen joukkueet -  Veikkausliigasta Kakkoseen - tulevat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta mukaan 4. kierroksella.Lisätietoja: http://www.palloliitto.fi/kilpailu/miehet/suomen_cup_2007/