NYT JUHLITAAN!

22.9.2006


Kausi 2006 on FC OPA:n osalta lahjanaruja vaille paketissa. Vielä on yksi ottelu jäljellä, kun tänään juhlitaan jo ennakkoon tiedotetun mukaisesti sarjanousua Kolmoseen ottelussa FC OPA - FC RAI. Pelipaikkana on nostalginen Raatin stadion iltavaloineen klo 19:30 alkaen.

Vastustaja FC RAI pääsi talvella Nelosen A-lohkoon takaportin kautta. FC OPA:n kanssa Viitosesta noussut FC Kurenpojat 2 halusi jatkaa nykyisessä B-lohkossa, jolloin kolmanneksi sijoittunut FC RAI oli halukas ja nostettiin A-lohkon 10. joukkueeksi.

FC RAI on joutunut toteamaan korkeamman sarjatason karun arjen, mutta on sarjasijoituksestaan huolimatta pysynyt kohtuullisen hyvin muiden kyydissä. Joukkue näyttää erikoistuneen tasapeleihin, sillä SC PAPS:n ohella se on joutunut tyytymään kuudesti pistejakoon. Kerätyt 15 pistettä oikeuttavat yhdeksänteen sijaan Nelosen A-lohkossa.

Juhlapäivän kunniaksi lähestulkoon kaikki OPA:n pelaajat pääsevät mukaan listalle. Henri Karppinen on armeijassa ja lääkärin määräämä lepotauko Janne Myllylän nilkalle on siinä rajoilla kannattaako sillä pelata. PAPS -ottelussa flunssan takia leikin kesken jättänyt Eelis Salokin on toipumassa pelikuntoon, samoin vihoittelevan reiden kanssa kärvistelevä Arto Käsmä.

Kuten ennakkoon on mainostettu, tänään on luvassa ylimääräistä glamouria ja vähän show´takin katsojille. Huovisen leipomosta on tilattu makoisa mansikkakermakakku, jota riittää 160 nopeimmalle kahvin tai mehun juojalle. Lisäksi on luvassa arvontaa, ilmapalloja ja ilotulitus.

FC OPA:n kovana tavoitteena on tänään säilyttää tappioton saldo Nelosessa, mutta myös rikkoa tämän kesäinen yleisöennätys. PAPS-ottelua seurasi Heinäpään tekonurmella 59 katsojaa, joten kaikki kuudestakympistä ylöspäin ovat plussaa.