FC OPA EMÄNNÖI NAISTEN OTTELUA

24.8.2006

FC OPA:n kauden viimeinen otteluisännyys, tai tässä tapauksessa emännyys, on vuorossa ensi lauantaina. FC OPA on emäntänä naisten Ykkösen ottelussa OLS - NiceFutis, joka pelataan Castrenissa klo 15.

FC OPA on tähän mennessä ollut otteluisäntänä yhdessä jokaisen kaupungin pääseuran - AC Oulun, OLS:n ja OPS:n - kotiottelussa. Nyt ympyrä sulkeutuu, kun OLS - GBK -ottelusta alkanut kierros päättyy naisten otteluun.

FC OPA:lle jäi positiivinen mielikuva naisten jalkapallosta, kun se järjesti yhdessä OLS:n kanssa viime kesän maaottelun Suomi - Hollanti. Otteluemännyyden myötä FC OPA haluaa tuoda lisää sykettä oululaiseen naisjalkapalloon ja kutsuukin mahdollisimman monen jalkapallon ystävän katsomaan ottelua.

Porkkanana FC OPA järjestää ottelussa arvonnan. Jokaiselle pääsylipun lunastavalle katsojalle annetaan portilla arpalippu ja mikäli ottelussa on yli 100 katsojaa, arvotaan lipukkeiden kesken Matsui DVD-soitin.

Kyseiset arvat eivät ole myytäviä, joten ostamalla useampia pääsylippuja yksittäinen katsoja ei saa lisää arpalipukkeita.