KUKKOTAPPELUN AIKA

17.8.2006


Tänään on OPA:n joukkueista MetroStarsin vuoro viihdyttää kotiyleisöään. Joukkue kohtaa FC Fighter Cocksit, tuttavallisemmin FC FC:n, Heinäpään tekonurmella klo 18:15 alkavassa ottelussa.

Kevätkierroksella joukkueet mittelöivät pisteistä kolealla ja vetisellä Lintulan tekonurmella, jossa MetroStars voitti ottelun leveästi 6-1. Sittemmin FC FC on noussut kohinalla jo Nelosen B-lohkon kolmanneksi ja Metro majailee vuoristoratamaisella kuntokäyrällään seitsemäntenä.

Viime peleissä FC FC:n verkot ovat heiluneet, sillä se on viidestä edellisestä ottelustaan voittanut yhden, pelannut kolme tasan ja hävinnyt yhden maalierolla 12-13. Puolustuspeli saakin juokkueen voimahahmon Harri Lepistön mietteliääksi.

"Ainoa murheenaihe on puolustuslinjan rakentaminen, kun juuri sille osastolle on sattunut uskomaton loukkaantumissuma", kertoo Lepistö.

"Muistissa kirvelee kevään aiempi kohtaaminen. Odotamme, että saamme kurssin käännettyä", varoittelee Lepistö joukkueensa iskukyvystä.

FC OPA MetroStarsin tilanne näyttää syksyn tullessa hieman valoisemmalta. Poissaolijoita on siltikin runsaasti ja joukkue esittelee, mikäli paperiasiat saadaan oikealle tolalle, kaksi uutta vahvistusta. Juho Laukkanen olisi tulossa OPS:n A-junioreista ja Riku Jussila Tervareista.

Tuomo Iinatti, joka siirtyi talvella OPA:sta OPS:n A-junioreihin, on tullut takaisin ja edusti pikahälytyksellä Metro jo toissa viikonloppuna Kuivaniemen Iskua vastaan.