ISKU HAKEE PISTEPOTTIA

6.8.2006


MetroStarsin tiivis ottelutahti jatkuu tänään, kun se saa vastaansa Kuivaniemen Iskun. Ottelu pelataan kansainväliseen tapaan iltapelinä ja starttaa Heinäpään tekonurmella klo 19:30 alkaen.

Kevätkierroksella joukkueet pelasivat Kuivaniemen pienikokoisella hiekkakentällä 2-2. Heinäpään suurempi pelitila ei kuitenkaan suurta etua lupaa kotijoukkueelle, sillä oululaiset kentät ovat Iskulle hyvinkin tuttuja. Piakkoin iiläiseksi muuttuva joukkue laittoi kesemmällä mm. OLS Akatemian ahtaalle samalla kentällä.

MetroStarsin joukkueessa on enää kaksi pitkäaikaisloukkaantunutta. Antti Leinonen potee puulaakisarjassa vääntynyttä nilkkaansa ja Jussi Anttila on polvivammansa kanssa poissa koko kauden.

Varmoja poissaolijoita ovat myös pelikieltoinen Ville Ritola, jonka maalissa korvaa edellisessäkin pelissä pelannut Marko Ihalainen, sekä matkoilla oleva Ville Valkama. Jyrki Kylmälä ei pelaa, sillä Kolmosen kärkiottelu KajHa - Tervarit vaatii kolmen joukkueen vetovastuussa olevan pelurin huomiota.

Pelaajatilanteeseen tuo mutkia matkaan käynnissä oleva Puulaaki SM-turnaus, jossa metrolaisia pelaa reilut puolenkymmentä. Vaikka kokoonpanossa on mahdollisesti täytettä, on siellä myös väsyneitä pelaajia.

Iskun joukkueesta kolme pelaajaa on poissa työ- tai muiden syiden vuoksi. Petri Kallinen potee akillesjännettään ja Mikko Karen murtunutta jalkapöytää. Silti seuralla on ilmoittaa alustavalle nimilistalle 19 pelaajaa, mikä on Kuivaniemen kokoisessa kunnassa loistava saavutus.