PUDOTTAAKO METRO KUUN TAIVAALTA?

1.8.2006


MetroStars esiintyy tänään pitkästä aikaa kotiyleisölleen. Se kohtaa lyhyen ajan sisällä jo toisen kerran raahelaisen AS Moonin. Pitkäkarin tasapelistä lähdetään jatkamaan vääntöä Heinäpään tekonurmella klo 17 alkavassa ottelussa.

MetroStarsin joukkue on kärsinyt kolhuja viime aikoina. Edellinen ottelu FC Kanuunoita vastaan päättyi totaaliseen nöyryytykseen Metron hävittyä peräti 1-7. Myös sitä edellinen kohtaaminen jäi tuloksellisesti sarjajumbona olevaa AS Moonia vastaan heikoksi, kun peli päättyi tasan 1-1.

Lomakuukauden viimeisinä hetkinä MetroStarsin pelaajapula on ollut huutava. Kasaan raavittuja pelaajia on jouduttu peluuttamaan oudoilla pelipaikoilla. Raahessa vaihtopelaajia oli yksi ja Kajaanissa kaksi - molemmat toipilaita.

Tämän päivän otteluun tilanne näyttää hiukan aurinkoisemmalta, mutta mustat ukkospilvet leijuvat taivaanrannassa uhkaavasti. Ville Ritola sai punaisen kortin edellisessä ottelussa ja on tämän viikon kahdesta kamppailusta syrjässä. FC OPA heitti verkot vesille, mutta tällä hetkellä lainamaalivahdin markkinat ovat heikot.

Kaksi veräjänvartijaa on joukkueenjohdon kiikarissa, mutta heidän kiinnisaamisessaan on vielä töitä. Mikäli FC OPA ei saa lainattua maalivahtia, puiden väliin joudutaan seisottamaan edustuksesta siirretty Jussi Jarva.

Kenttäpelaajien osalta tilanne on valoisampi. Läsnäolonsa on varmistanut jo 15 pelaajaa, joista pitkään työesteiden takia sivussa ollut Mikko Hyvärinen tulee edustusjoukkueesta. Pelikiellon lisäksi neljä pelaajaa on matkoilla, kaksi armeijassa ja kolme loukkaantuneena, joten poissaolijoiden määrä on yhä mittava.

Tämä päivä on jälleen tuplailta, sillä myös edustusjoukkue on tulessa. FC OPA on vierasjoukkueena, kun se ottaa mittaa Kulkurin Pallon nykyisin Terwaarien nimellä kulkevaa yhdistelmää vastaan. Ottelu mustapaitoja vastaan alkaa Heinäpään tekonurmella klo 19.