Jussi Ailisto onnistui maalinteossa kahdesti.
Joonas Kauppinen vastasi päivän komeimmasta osumasta.
Samuel Waheeb pelasi pirteästi.
Ari Kärkkäinen kiusasi entisiä joukkuetovereitaan.

Tämän päivän Nelosen kamppailulle oli luotu juhlavat puitteet. Sää oli kaunis, yleisöä paikalla lähes ennätysmäärä ja areenana kaupungin päästadion. Loppujen lopuksi näytelmästä muodostui puolituntinen pannukakku, jonka FC OPA MetroStars voitti 3-0 (3-0).

Pannukakun pääkokkina oli FC OPA:n vastustaja SGB, joka pölähti paikalle parikymmentä minuuttia ennen ottelua saaden kasaan juuri ja juuri minimimäärän pelaajia. SGB juoksi kentälle pukeutuen kuka mihinkin: joku hihattomassa, toinen t-paidassa ja pari fanipaidassa. Suurin osa paidoista oli vielä numeroimattomia ja pöytäkirjakin palautettiin tussilla täytettynä vasta pelin alettua.

Pelikin pääsi alkamaan suurin piirtein ajallaan. Ylivoimasta huolimatta MetroStars oli välillä helisemässä tiukasti pelanneen SGB:n kanssa, kunnes kotijoukkueen valmentaja Lauri Kauppinen vaihtoi pelitaktiikan kolmeen kärkeen.

Ottelu loppui kuitenkin lyhyeen, kun yksi SGB:n harvoista numeroiduista pelaajista Mikko Puuronen otti toisen varoituksen ja tuli ajetuksi kentältä. Samalla vierailijoiden pelaajamäärä putosi alle sääntöjen salliman rajan ja ottelun erotuomarilla Aimo Saarikoskella ei ollut muuta mahdollisuutta kuin puhaltaa peli päättyneeksi. Pelikello oli ehtinyt käydä vain vajaat 40 minuuttia.

Tuohon mennessä FC OPA:n historian toiseksi korkein yleisömäärä 51 katsojaa oli nähnyt kolme maalia. Jussi Ailisto kuritti SGB:tä kahdesti ja päivän komeimman tempaisi Joonas Kauppinen, jonka kova veto sivurajan tuntumasta upposi vastustamattomasti oikeaan ylänurkkaan.

Voitolla, jos se on lopullinen, MetroStars kohensi asemiaan B-lohkon keskiryhmässä. Sillä on nyt 13 pistettä ja se riittää viidenteen tilaan tähän asti pirteästi pelanneen Kuivaniemen Iskun takana. Metro kohtaa vielä tiistaina vieraskentällä IVFC:n ennen jättäytymistä kesälomalle.

Kuvat 1-3: (c) Pasi Luukkonen, 2006.
Kuva 4: (c) FC OPA, 2006