UUSI ULKOMAALAISNELIKKO OULUSSA

27.6.2006

Lämpimien maiden miehet tutustumassa Suomeen.
Lämpimien maiden miehet tutustumassa Suomeen.

FC OPA on lennättänyt kesäiseen Ouluun neljä uutta ulkomaalaispelaajaa. Seuran testissä on kaksi kamerunilaista sekä yksi kongolainen ja brassi.

Kamerunilaiset ovat 20-vuotiaat Titi Essomba ja Partice Ndoumba. Brasiliasta pohjoismaiseen eksotiikkaan on tutustumassa niin ikään 20-vuotias Rogerio da Silva Santos.

Kongolainen, mutta Hollannin kansalaisuutta odottava, vahvistus on 23-vuotias Patrick Samba, joka ehti käydä Oulussa jo aikaisemmin keväällä. Hän on nyt Jyrki Kylmälän opastuksella saavuttanut pelikunnon ja on esiintynyt Tervareissa jo yhdessä Kolmosen ottelussa. Tällä hetkellä Samba on VPS:n testissä.

FC OPA:n sopimushankinnoista Alexander Bagaev on puolestaan jättänyt Suomen ja AC Oulun. Hän on tällä hetkellä Kazahstanin liigassa neljäntenä olevan FC Astanan testissä. Joukkuetta valmentaa hollantilainen Arno Pijpers.

Muista FC OPA:n sopimuspelaajista Sergei Kosov on edelleen FC Lynxissä, Harrison KuPS:ssa, Igor Fomitsev AC Oulussa ja Ignat Tjan Tervareissa.

Entisistä sopimuspelaajista Raphael Edereho jatkaa uraansa Iranissa FC Persepoliksessa sekä Festuksen veljekset Stanley ja Chijoke OPS:ssa.