Vauhdikasta menoa Kurenpoikien maalilla.
Tästä selkäänajosta tuomitusta vapaapotkusta sai ottelun avausmaali alkunsa.
Metro oli askeleen edellä vastustajaansa.
Hiukopala maistui pelin jälkeen.

MetroStars lopetti tyylikkäästi sateisen tiistai-illan kaksoisotteluputkessa sen, jonka edustusjoukkue oli jo aikaisemmin aloittanut. Kolme ensimmäistä peliä voitoitta kulkenut Metro otti avausvoiton FC Kurenpoikien 2-joukkueesta hurjan kuuloisilla 10-2 (3-0) -lukemilla.

MetroStarsin tekemissä kymmenessä maalissa ei ole yhtään ilmaa. Paikkoja olisi muutamaan lisämaaliinkin ollut, mutta kaikki osumat olivat taiten tehtyjä eikä kotijoukkue saanut ensimmäistäkään lahjamaalia. Kurenpoikien ottelun lopussa tekemät kaksi osumaa voidaan kuitata murskavoittoon tuudittautuneen joukkueen työtapaturmiksi. Sen verran pelillisesti ylivoimainen Metro ottelussa oli.

FC Kurenpoikien 2-joukkueen kohtaaminen oli myös ensimmäinen kerta tälle kaudelle, kun Metro sai kunnon kokoisen joukkueen kasaan. Kolme ensimmäistä sarjaottelua oli pelattu korkeintaan neljän pelikuntoisen vaihtopelaajan voimin, mikä on näkynyt jonkin verran myös tuloslistassa.

Sami Häppärin ja Janne Keräsen lisäksi Metro oli saanut otteluun kaksi uutta vahvistusta edustuksesta, kun Joonas Kauppinen vahvisti keskikenttää ja työkiireiden kanssa koko kevään paininut Jussi Jarva aloitti kautensa joukkueen riveissä.

Molemmat vahvistukset onnistuivat ottelussa mainiosti ja pääsivät myös maalin makuun. Parhaimmassa vireessä oli kuitenkin yllätysnimi Kimmo Alanen, joka tuli vaihdosta kentälle ja saalisti hattutempun yhdeksässä minuutissa toisella puoliajalla.

Toinen erittäin pirteästi pelannut oli Kyprokselta tositoimiin palannut Samuel Waheeb, joka onnistui kahdesti. Hänen pääsynsä hattutempun tekijöiden kerhoon esti vain tolppa, johon Waheeb osui ottelun 55. minuutilla. Edellä mainittujen neljän lisäksi maalinteossa onnistuivat Jussi Anttila (2) ja Sami Häppäri.

Näistä maaleista varsinkin Jussi Anttilan toinen osuma kelpaisi hyvinkin minkä tahansa jalkapallomakasiinin kuukauden maaliksi. Anttila otti maalia edeltäneessä tilanteessa pallon haltuun ja vetäisi komeasti volleystä yläpesään. FC Kurenpojat 2:n maalissa Matti Rissanen oli täysin voimaton vedolle.

"Tällaisen tuloksen jälkeen on hankala sanoa mitään. Muutama yllätysnimi nousi positiivisesti esiin", kommentoi vähäsanainen Metron valmentaja Lauri Kauppinen.

Murskavoittonsa ansiosta MetroStars nousi rivakasti sarjataulukossa ylös päin. Ennen ottelua pohjatriossa ollut joukkue kipusi nyt parhaimman maalieronsa turvin keskikastiin ja jää odottamaan jatkopisteitä tulevista otteluista. Ottelun täyteläinen toukokuu päättyy sunnuntaina Lintulassa FC FC:n vieraana.