Kai Kanniainen kokee kovia Reippaan käsittelyssä.
Reippaan avausmaalin jälkiselvittelyjä.
Mikko Rantala saa varoituksen.
Kimmo Hannu, 2 maalia.

Tämän illan ottelussa he, jotka Talvikkipuistoon saapuneista 29 katsojasta tulivat näkemään maaleja, saivat toiveilleen täyttä vastinetta. Lämpimässä kevätillassa nähtiin tusinan verran täysosumia ja FC OPA höykyytti vastustajansa Oulun Reippaan peräti 9-3 (5-1).

Ottelun alkuun oli shokki huomata, että Talvikkipuiston tekonurmea oli kavennettu lähes neljä metriä. Avaraan pelitilaan tottunut FC OPA:n puolustuslinja oli aluksi hätää kärsimässä, kun OuRe pätki pitkää palloa sinisten selustaan.

Reippaan taktiikka tuotti tulosta jo kahdeksannella minuutilla, kun maalivahti Mikko Mäkäräinen ja Janne Myllylä sekä Reippaan Jean Kugbe törmäilivät toisiinsa FC OPA:n maalialueen tuntumassa. Myllylä jäi törmäyksen seurasta maahan ilmat pihalla ja Kugbe karkasi yksin sijoittamaan pallon tyhjään maaliin.

Johtomaali kesti ainoastaan reilun minuutin. Arto Käsmä kumautti komean vapaapotkun suoraan OuRe:n maalin yläpesään ja hetkeä myöhemmin Kimmo Hannu laittoi verkot uudestaan tötterölle. Tämän jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue. Taukoon mennessä OPA latoi viisi maalia, joista kolmas Kai Kanniaisen ampuma puolivolley oli varsin komea.

Toisella jaksolla FC OPA:n meno hiukan rauhottui ja Reipas pääsi alkupuolella sitä jopa hallitsemaan peliä. Reipas rokotti toisella puoliajalla kahdesti ja onnistuipa sen tehdä vajaallakin yksi maali, kun seitsemää minuuttia aikaisemmin Emmanuel Etchu oli ottanut toisen keltaisen ja ajattanut itsensä ulos kentältä.

FC OPA:n maalitiliin pääsi kokonaista seitsemän nimeä. Kimmo Hannu ja Joonas Vaattovaara maalasivat kahdesti, yhden maalin tilastokirjoihin saivat Petteri af Hällström, Kai Kanniainen, Henri Karppinen, Arto Käsmä ja Mikko Rantala.

Murskavoitosta huolimatta valmentaja Jyrki Kylmälä ei ollut täysin tyytyväinen suojattiensa edesottamuksiin.

"Jos me teemme yhdeksän ja kaveri kolme, tulee herätä kysymys tarvitseeko niitä kolmea päästää...."

"Tulee vielä pelejä, jotka ratkeavat yhteen maaliin ja se maali ei saa mennä omiin", latasi Kylmälä.