METRO JA AKATEMIA KENTÄLLÄ

16.5.2006MetroStarsin kiivas ottelutahti saa tänään jatkoa, kun se kohtaa nousun tavoitteeksi asettaneen OLS Akatemian. Ottelu pelataan Castrenin urheilupuiston hiekkakentällä klo 18:00 ja paikalla ovat myös kioski sekä kuuluttajalegenda Pertti Nykänen.

MetroStarsin aloitus Nelosessa on ollut melkeinpä kovin mahdollinen. Sarja-avauksessa tuli vastaan lohkosuosikki FC Kanuunat ja sen jälkeen Metro kävi vierailemassa Kuivaniemellä. Iskun pienikokoinen hiekkapintainen kotikenttä on vastustajalle vaikea paikka vierailla ja myös Metro joutui tyytymään siellä tasapeliin. Odotukset olivat kovemmat, sillä talven harjoitusottelussa Isku kaatui 6-2.

Nyt on odotettavissa jo kolmas vaikea ottelu puolentoista viikon sisään, sillä OLS Akatemia on osoittanut kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, että sen nousutavoitteet ja asema yhtenä lohkosuosikkina Kanuunoiden ohella ei ole tuulesta temmattu.

MetroStarsin ryhmä alkaa olla loukkaantumisista vapaa, kun Villet Ritola ja Valkama alkavat toipua nilkkavammoistaan. Vesa Seppäsen avausottelussa saama puujalka alkaa myös näyttää paranemisen merkkejä.

Ainoa varma poissaolija on jokeripelaaja Jyrki Kylmälä, joka keskittyy tänään Tervareiden harjoitusten vetämiseen, mutta harrastejoukkueen arkeen kuuluvat aina yllättävät käänteet. Muitakin poissaoloja voi siis olla tulossa.

Pientä lisäjännitettä otteluun tuo edustusjoukkueen lainapelaajan Sami Häppärin mukanaolo. Hän kohtaa tänään vanhat joukkuetoverinsa, sillä Häppäri siirtyi FC OPA:n kirjoille juuri OLS Akatemiasta. Myös muut edustuksen lainapelaajat eli Janne Keränen ja Mikko Hyvärinen ovat edelleen Metron kirjoissa.

OLS Akatemia koostuu seuransa lahjakkaista nuorista pelaajista. Maailmaa kiertäneen Ilkka Marttilan ohjaksissa se tavoittelee pikaista nousua Kolmoseen. Joukkueen rinki on pieni, mutta se saa tarpeen tullen vahvistuksia joko edustuksen nuorista ja tai B-poikien joukkueesta.

Isoimpana pelotteena MetroStarsin puolustukselle on nuoresta iästään huolimatta kokenut kolossimainen hyökkääjä Kalle Väisänen, jota myös FC OPA ehti kalastella riveihinsä.

OLS Akatemia on aloittanut sarjan pelottavan vahvasti. FC Kanuunoiden jälkeen toisena oleva joukkue voitti avausottelussa MuhU:n 9-0 ja puristi pisteet B-lohkon mustalta hevoselta Sugaboyseiltä maalein 1-0. MetroStarsin tilillä on tappio ja tasapeli.  

 

 

FC OPA METROSTARS

1

 

RITOLA, Ville (mv)

2

 

ANTTILA, Jussi

4

 

HAATAJA, Jani

5

 

KUUSELA, Jesse (c)

6

 

ALANEN, Kimmo

11

 

TAPIO, Antti

13

 

VANHALA, Ville

14

 

VALKAMA, Ville

15 HÄPPÄRI, Sami

20

 

HYVÄRINEN, Mikko

21

 

LEINONEN, Antti

22

 

SEPPÄNEN, Vesa

23

 

OJALEHTO, Jarno

24

 

KERÄNEN, Janne

26

 

PÄHTILÄ, Tuomo

27

 

MÄENKOSKI, Mikko

30

 

ALAJEESIÖ, Jere

31 AILISTO, Jussi
33 VAATTOVAARA, Jarkko
35 LOHIMIES, Tapio
37 WAHEEB, Samuel
38 HAAPALA, Mikko

Valmentaja:
KAUPPINEN, Lauri

 

 

OLS AKATEMIA

1

 

FISKARI, Jarkko (mv)

5

 

KETOLA, Tuomas

6

 

SAUKKONEN, Sampo

7

 

JUNTTILA, Henri

12

 

SARKKINEN, Mikko (mv)

15

 

AITTOLA, Markus

17

 

LEPPÄNEN, Jarmo

18

 

KARHUNEN, Ville

24

 

KARIOJA, Matias

27

 

ISOAHO, Tomi

39

 

LAINE, Matti

60

 

HAARANEN, Pekka

 

 

JUNTTILA, Julius

KAUPPILA, Joni
VÄISÄNEN, Kalle

Valmentaja:
MARTTILA, Ilkka

       Erotuomari:
SINIAALTO, Keijo
(Oulu)
 

Avustavat erotuomarit:
NIKKILÄ, Mika
(Oulu)

JUTTULA, Janno
(Oulu)