29.4.2006

Samuel Waheeb oli yksi päivän valopilkuista.
Ville Ritolalla riitti torjuntatöitä.
Säpinää oli myös OuJK:n maalilla.

MetroStarsin kenraaliharjoitus ei mennyt suunniteltujen nuottien mukaan. Muutamalla edustuksen pelaajalla vahvistettu joukkue hävisi viimeisen harjoitusottelunsa ennen sarjan alkua OuJK:lle 2-3 (1-2).

MetroStarsien peli oli virheiden sävyttämää ja alussa näyttikin siltä, että OuJK menee murskavoittoon haluttomasta kotijoukkueesta. Peliä oli pelattu vain vartti, kun oranssipaitainen OuJK oli jo kahden maalin karkuasemassa. Marko Salimäki rankaisi vastustajaansa molemmilla kerroilla.

Johtomaalien jälkeen peli FC OPA:n päädyssä hiukan rauhoittui ja Metrokin pääsi tahtiin mukaan. Hiukan ennen taukovihellystä Jussi Anttila pääsi tekemään kavennusosuman ja tauolle lähdettiin 1-2 -tappioasemassa.

MetroStars nostatti kannattajiensa toiveita tasoittamalla pelin vain muutama minuutti toisen puoliajan alkamisesta. Sami Häppärin korkea kiskaisu tavoitti hyökkäyspäässä Joonas Vaattovaaran, joka karkasi vartijaltaan maalintekoon.

Arto Käsmän kentälletulon myötä MetroStarsin keskikenttäpeliin tuli huomattavasti enemmän ryhtiä, jota joukkue on kaivannut Ville Vanhalan poissaolojen aikana. Maalinteko ei kuitenkaan onnistunut lukuisista yrityksistä huolimatta. Kylmä suihku tuli hetkeä ennen päätösvihellystä, kun Lasse Jauhonen sinetöi loppulukemat OuJK:lle.

MetroStarsien harjoitusottelut ovat nyt takana päin. Sarja alkaa ensi viikonloppuna, jolloin FC OPA:n vieraaksi saapuu Heinäpäähän kajaanilainen FC Kanuunat. Harjoitusotteluissa joukkueen saldoksi tuli kolme voittoa, yksi tasapeli ja kaksi tappiota.