tää. Tilanteessa myös FC OPA:n Joonas Sohlo (12) ja Sami Häppäri.
Juha Lehmikangas keskit- tää. Tilanteessa myös FC OPA:n Joonas Sohlo (12) ja Sami Häppäri.
Sami Häppäri ja Janne Myllylä testaavat Kuren-
poikien keskikenttää.
Sami Häppäri ja Janne Myllylä testaavat Kuren- poikien keskikenttää.
Maalivahti Mikko Mäkäräinen oli FC OPA:n paras pelaaja.

FC OPA sai tänään tuta, mitä on odotettavissa, kun FC Rio Grande tulee vierailulle Suomen Cupissa. Lievästi aamu-uninen OPA hävisi harjoitusottelun FC Kurenpojille 2-5 (0-2). Kerrankin olosuhteet olivat kohdallaan, kun iso A paistoi pilvettömältä taivaalta eikä iltapäivän merituulikaan ollut vielä yltynyt tavallisiin lukemiinsa.

FC OPA:n ensimmäinen puoliaika meni aika lailla penkin alle. FC Kurenpojat oli huomattavasti fyysisempi ja vauhdikkaampi joukkue kuin aikaisempi Kolmosen vastustaja OuHu. Tähän totutellessa meni ensimmäinen kolmivarttinen ja sillä aikaa FC Kurenpojat painui jo kahden maalin johtoasemaan.

Jarkko Lehmikangas, joka teki joukkueensa viidestä maalista neljä, aloitti maalinteon kulmapotkun jälkitilanteesta jo 14. minuutilla. Toinen maali kirjattiin Toni Kuopusjärven tekemäksi. Molempia osumia edeltänyt FC OPA:n puolustuspelaaminen oli lähes luokatonta.

Lehmikangas pääsi leventämään Kurenpoikien johtoasemaa heti toisen jakson alussa. Tämän jälkeen FC OPA:kin pääsi peliin mukaan ja ajoittain jopa hallitsi tapahtumia. Tunnin pelin kohdalla FC OPA:lla oli parhaat mahdollisuudet, mutta Joonas Vaattovaaran sijoitus siivottiin maaliviivalta ja Jussi Jarva ampui ylärimaan.

Jarva vastasi FC OPA:n kavennusosumasta, mutta ilo oli lyhytaikainen. Jo neljän minuutin kuluttua Jarkko Lehmikangas oli jälleen asialla ja FC Kurenpojat meni sen jälkeen menojaan.

FC OPA:n toinen lohdutusosuma syntyi ottelun loppuhetkillä, kun Kurenpoikien maalivahti potkaisi puhtaan hudin puolustajan palautukseen ja pallo lipui tuskallisen hitaasti omaan maaliin.

FC OPA:n kenttäpelaajista ylivoimaisesti paras oli Arto Käsmä. Kärkipelaajista onnistuivat ensimmäisellä puoliajalla Mikko Rantala ja toisella Jussi Jarva sekä Joonas Vaattovaara. Kotijoukkueen kentän kunkku oli kuitenkin viidestä takaiskumaalista huolimatta Tervareista lainassa oleva maalivahti Mikko Mäkäräinen.