25.3.2006

Ville Vanhala taistelee ja Vesa Seppänen ohjaa.
Hurmiossa olevat fanit.
Mikko Hyvärisen maali on syntynyt.

MetroStars sai tänään ensimmäistä kertaa tuntumaa tulevan kesän lohkovastustajiinsa, kun se kohtasi harjoitusottelussa FC FC:n. MetroStars kaatoi vilpoisalla Heinäpään tekonurmella kotijoukkueen maalein 3-2 (2-1).

MetroStars oli kenttätapahtumissa niskan päällä ja hallitsi ottelua. Isokokoisen FC FC:n onnistui kuitenkin naruuttaa kahdesti FC OPA:n puolustus. Varsinkin vartin pelin jälkeen tullut avausmaali ei ollut alakerran kannalta kaunista katsottavaa.

MetroStars pystyi onnekseen nopeasti kuittaamaan takaiskumaalin ja tasoitti pelin vain kaksi minuuttia myöhemmin. Ville Valkama sekä Henri Lähdemäki tekivät oivan esityön ja Mikko Hyvärinen kävi poimimassa hedelmät maalin muodossa.

Antti Tapio siirsi FC OPA:n johtoon hetki ennen taukovihellystä. Tämä oli hänelle historian ensimmäinen maali seuralleen. Lopullinen niitti tasaiselle ottelulle tuli vain kolme minuuttia ennen loppua, kun FC FC:n maalivahti ajautui pallon kanssa alueen ulkopuolelle ja sai punaisen kortin. Loppulukemat sinetöi vapaapotkun reboundista Samuel Waheeb, jolle tämä oli myös ensimmäinen maalimerkintä.

MetroStars palaa hetkeksi vielä lämmittelemään sisätiloihin, kun se kohtaa aprillipäivänä Kuivaniemen Iskun Ouluhallissa. Sen jälkeen sillä on jäljellä kolme harjoitusottelua ennen kauden alkamista, toivottavasti jo hiukan lämpimämmissä olosuhteissa.