11.10.2015

Joukkuepuolustusta
Mikko Suomela ja Juuso Tuomaala olivat joukkueidensa parhaat
Jere Paalasen hillitty tuuletus

FC OPA eteni Futsal Cupissa kolmannelle kierrokselle murskalukemin 13-1 (6-1) Lapuan Ponnistuksen jäädessä mopen osalle.

Lähtökohdat: Kummallakin joukkueella oli sarjapeli edellispäivänä. Lapua pelaa ykkösessä, FC OPA kakkosessa. Lapualla pitkä matka, OPA:lla kotipeli. Kummalle vaaka kääntyy?

Reilun kolmenkymmenen silmäparin eteen tarjoiltiin vastaus jo alle kolmen minuutin kun MIkko Suomela kiemurteli vastustajien keskellä, käytti pallon välillä punapaidan jalassa ja veti lopulta pallon maaliin. Tämän jälkeen peli oli kohtuullisen tasaista kymmenisen minuuttia, kunnes alkoi tapahtua.

Junkkari, Pirinen, Kuronen - reilussa minuutissa johto neljään maaliin ja peli oli ratkaistu.

Lapua oli saapunut Ouluun pienellä ryhmällä ja kun paikat alkoivat pettää ja väsymys iskeä oli kotijoukkueella mahdollisuus parantaa maalitilastoja helponlaisesti.

Lopputulos kuvaa ottelutapahtumia varsin hyvin. Maalintekokin onnistui huomattavasti paremmin kuin päivää aikaisemmin Jatulissa, jossa maalipaikkoja oli ainakin samanverran kuin Lapuaa vastaan. Urheilutalon kotoisa ilmapiiri vai mikä lie oli syynä, mutta nyt lähes kaikista paikoista osuttiin maalia kohti ja muutaman kerran maalipuihinkin.

CUP-taival jatkuu kolmannelle kierrokselle ja vastustaja sekä pelipaikka varmistuvat kunhan Palloliitossa on tehty kierroksen arvonnat. Niitä odotellessa joukkue keskittyy harjoittelemaan hyvissä tunnelmissa.