EI VIELÄKÄÄN VOITTOA MOONISTA

15.9.2015

Tiistai-illan ratoksi nähtiin Raahessa varsin vauhdikas ottelu, jossa voiton vei jälleen kerran isäntänä ollut AS MOON.

Ottelu oli ykköseen valmistautuvan AS MOONin ensimminen harjoitusottelu kuluvalla kaudella. Joukkue on kuitenkin pelannut jalkapalloa yhdessä ja ollut koossa vuosikausia. Niinpä Moonin peli oli hyvin uomissaan.

FC OPA pelasi pirteäsi muttei riittävän kovaa. Merkittävimmät erot joukkueiden välillä olivat tilannekovuus ja laukaisuvalmius. Kumpikin ominaisuus oli isännillä paremmin hallussa.

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista, jossa hallinta vaihteli vuorotellen. Puoliajalla kaikki muu oli tasaista paitsi maalit, jotka menivät Moonille 1-0.

Toisella puoliajalla FC OPA tuli tasoihin Esa Juusolan runnottua pallon raahelaismaaliin. Tämän jälkeen tuli FC OPA:lle hyökkäyspäässä huonoja ratkaisuja ja keltapaidat pääsivät vastahyökkäyksiin jopa kolmella yhtä vastaan. Kaikista ei tullut maaleja mutta kolmesta tuli.

Seuraava harjoitusottelu on jo torstaina urheilutalolla klo 20.15 alkaen. Vastustaja tulee Kemistä.

Ti 15.9.2015 Raahen liikuntahalli, harjoitus (2*35 juokseva aika)

AS MOON - FC OPA 4-1 (1-0)

02.39 1-0 Timi Knuutinen (Juho Heiskanen)