KAHDEN PELIN VIIKKO

14.9.2015


FC OPA jaktaa harjoituspelejään tiistaina Raahessa ja torstaina Oulun urheilutalolla.

FC OPA on saanut kuluvalle kaudelle harjoituspelejä ihan mukavasti. Nyt ovat vuorossa kyläreissu Raaheen AS Moonin vieraaksi tiistaina ja kotiottelu torstaina klo 20.15 urheilutalolla FC Kemin U21-joukkuetta vastaan.

FC OPA on harjoitellut hyvin koko kesän ja mukana on ollut noin 15 pelaajan ydinryhmä. Harjoituspeli sattuu nyt arkipäivälle eikä sen ajankohtaa saatu varmistettua riittävän ajoissa, jotta kaikkien pelaajien ja heidän perheidensä velvoitteet olisi saatu sovitettua kohdalleen. Niiinpä Raaheen lähtee hieman hieman siipirikkoinen, mutta kuitenkin suorituskykyinen ryhmä.

AS Moon on ollut hankala vastustaja FC OPA:lle futsalissa. Kaikki FC OPA:n ja AS Moonin otteluiden tilastot löytyvät TÄÄLTÄ.

Torstaina vastaan astelee uusi tuttavuus. FC Kemi on toki kohdattu moneen kertaan, mutta tämä joukkue U-21 on uusi tuttavuus. Niinpä siitä ei voi sanoa näin FC OPA:n näkövinkkelistä muuta kuin, että se on varmasti mielenkiintoinen vieras. Kaikki futsalin ystävät tervetuloa urheilutalolle kannustamaan FC OPA:aa. TIlaisuuteen on vapaa pääsy.